Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Bilde av et par som holder hender mens de går nedover Torgallmenningen på kvelden.

Halv pris hele kvelden

Visste du at det alltid er halv pris på parkering etter kl. 19?

Bergen Parkering gir deg den enkleste og mest sømløse løsningen når du skal til sentrum med bil. Med 50% rabatt på parkering hver kveld etter kl. 19, tilbyr vi en enkel og bekymringsfri måte å oppleve alt fra kveldsshopping til kulturelle begivenheter i sentrum.

Både ByGarasjen, GriegGarasjen, og KlosterGarasjen er tilgjengelige rett fra innfartsårene til bykjernen, slik at du kan kjøre til sentrum uten å kjøre gjennom sentrum. I tillegg kan du planlegge hvor det er best å parkere ved å sjekke ledig-parkering.no. Der får du oversikt på ledige plasser i sanntid – så du kan bruke mer tid på det du liker, og mindre tid på å lete etter parkering. Perfekt når du vil få mest mulig ut av de lange lyse kveldene!

Under byVÅR fra 11. til 13. april har mange av butikkene i sentrum ekstra gode tilbud. De aller beste finner du i tilbudsavisen, og i byVENN-appen.

Et ungt par går ut av publikumsinngangen til KlosterGarasjen i Markeveien

Visste du forresten at du kan få 50% ekstra rabatt på parkering gjennom Bergen Parkering sitt samarbeid med Bergen Kino og flere andre aktører? Vi heier på sentrum og vil at alle skal kunne nyte alt Bergen har å by på. Derfor samarbeider vi med partnerne våre i byen ved å gi rabatter i forbindelse med sentrumsaktiviteter. Vil du ha enda flere tips og tilbud? Sentrum koker over av tilbud! Aktivitetskalenderen til Bergen Sentrum AS er proppfull, og de har satt sammen et helt nytt kulturmagasin hvor du garantert finner noe å glede deg til denne våren.

Vi vet at parkering aldri er målet, men likevel en viktig faktor i hverdagen. Enten du skal på jobb, kulturarrangement eller shopping. Derfor jobber vi hele tiden for at parkering skal være så sømløst og enkelt som mulig.

Bilde av en mann som står i KlosterGarasjen og ser på mobilen sin

Nå kan du også betale parkering rett fra mobilen, uten app eller brukerprofil.