Abonnement

Vi tilbyr abonnement for private og bedrifter i alle våre anlegg. Se under hvert anlegg for tilgjengelige abonnementstyper.

Det er dessverre inntil videre ikke mulig å bestille abonnement i NordnesGarasjen pga fullt anlegg.
Bestillingsskjema og avtalevilkår: Privat / Bedrift

logo-bygarasjen

Privat

Abonnementstilbud for privatpersoner i ByGarasjen er fra 1.1.2018 kr 1.260,- inkl mva pr mnd. Avtalen kan startes gjennom hele året og betales forskuddsvis per måned. Oppsigelsesfrist er én -1- kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar din oppsigelse. Avtalen innebærer at man kjører inn og ut av anlegget ved bruk av skiltdeteksjon.

Bedrift

Abonnementstilbud for bedrift er kr 2.100,- inkl. mva pr måned. Avtalen kan startes gjennom hele året. Abonnementet belastes forskuddsvis per faktura. Oppsigelsestid er én kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar din oppsigelse. Avtalen innebærer at man kjører inn og ut av anlegget ved bruk av skiltdeteksjon.

For bedrifter tilbys det også månedlig etterskuddsfaktura. Ta kontakt på post@bergenparkering.no for mer informasjon.

Elbil og hydrogenbil

Elbiler (EL, EK og EV skilt) og hydrogenbiler (HY skilt) som er registrert i Sesam Sesam vil automatisk få 50% rabatt på ordinære time- og døgnpriser i ByGarasjen, samt et pristak på kr 630,- inkl mva pr. kjøretøy, pr. kalendermåned. Etter at beløpet akkumulerer seg til kr 630,- får kjøretøyet betalingsfritak for resterende del av kalendermåned. Pristaket tilsvarer 50% av månedsprisen for et privat årsabonnement. Alt du trenger å gjøre er å opprette en brukeravtale i Sesam Sesam, enten via appen i AppStore eller Google Play eller på www.sesam-sesam.com.

Merk at dette gjelder per kjøretøy, per kalendermåned og kun i ByGarasjen. Takster for lading eller andre tilleggstjenester inngår ikke i pristaket.

logo-klostergarasjen

Abonnement koster kr 3.200,- inkl. mva pr. måned og kan bestilles av både private og bedrifter. Abonnementet kan startes gjennom hele året og løper til det blir sagt opp skriftlig. Abonnementet faktureres og betales forskuddsvis månedlig. Oppsigelsestid er én -1- kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar din oppsigelse. Alle abonnementskunder i KlosterGarasjen kjører inn og ut ved bruk av skiltdeteksjon.

logo-nordnesgarasjen

Det er dessverre inntil videre ikke mulig å bestille abonnement i NordnesGarasjen pga fullt anlegg.

Abonnement koster kr 1.200,- inkl. mva pr. måned og kan bestilles av både private og bedrifter. Avtalen kan startes gjennom hele året. Abonnementet belastes forskuddsvis per faktura. Oppsigelsestid er én -1- kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar din oppsigelse.

Vi tilbyr også abonnement for elbil og hydrogenbil med 50% miljørabatt. Dette abonnementet koster kr 600,- inkl. mva pr. måned.

logo-solheimsgarasjen

I SolheimsGarasjen tilbyr vi abonnementsplasser i underetasjen som er en avlåst del av anlegget. Abonnement kan bestilles av både private og bedrifter. Pris på abonnement er kr 1.500,- inkl. mva pr måned. Her leier man en fast plass, og prisen er uavhengig av type kjøretøy som benyttes.

Det er dessverre inntil videre ikke mulig å bestille abonnement i SolheimsGarasjens kjeller pga fullt anlegg. Vi tilbyr derfor abonnementsplasser i overetasjen i SolheimsGarasjen, uten fast plass til kr. 1350,- (10% rabatt på ordinær pris). Merk at det ikke gis plassgaranti og at prisen er uavhengig av type kjøretøy som benyttes.

Avtalen kan startes gjennom hele året. Abonnementet belastes forskuddsvis per faktura. Oppsigelsestid er én -1- kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar din oppsigelse.