Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

SolheimsGarasjen

SolheimsGarasjen er åpen for parkering mot betaling alle dager, hele døgnet. Betaling skjer før du forlater kjøretøyet, enten på automat eller i app.

easypark

Hvordan betale for parkeringen

App

Betaling skjer før du forlater kjøretøyet, enten på automat eller i app. I SolheimsGarasjen kan du betale for parkeringen med EasyPark. Bruk takstgruppe 6012.

EasyPark-appen finner du på Google Play og i App Store.

Betalingsautomat

Betalingsautomaten er ved heisen opp til Coop Extra, mot innkjøringen. Der kan du betale med kort eller mynt. Husk å legge billetten godt synlig i frontruten før du forlater kjøretøyet.

Åpningstider: 06:00 – 24:00

Parkeringsplasser: 81

Høydebegrensning: 1,8 m

Plassbredde: 2,3  m

Tilhenger ikke tillatt

Abonnement

Det er fullt  i SolheimsGarasjen og derfor ikke mulig å bestille abonnement inntil videre.

Abonnement kan startes hele året og faktureres forskuddsvis hver måned. Oppsigelsesfrist er én (1) kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar oppsigelse. Her leier du en fast plass i underetasjen som er en avlåst del av anlegget. Prisen er uavhengig av type kjøretøy som benyttes.

Vi har også noen få plasser til ledighet i overtasjen, uten fast plass.

  • Pris for abonnement med  fast plass til og med 31.07.2022: 1 750,- inkl. mva. pr. mnd.
  • Pris for abonnement med  fast plass fra og med 01.08.2022: 1 850,- inkl. mva. pr. mnd.
  • Pris for abonnement uten fast plass  til og med 21.07.2022: 1 575,- inkl. mva. pr. mnd.
  • Pris for abonnement uten fast plass  fra og med 01.08.2022: 1 665,- inkl. mva. pr. mnd.

Elbilrabatt

Elbiler og hydrogenbiler får 50 % miljørabatt på ordinære takster. Rabatten fremkommer når man velger kjøretøygruppe «Elbil» ved bruk av betalingsautomaten. Ved betaling via EasyPark, får man automatisk miljørabatt basert på nummerskiltet (skilt som begynner med EV, EK, EL og lignende). OBS: legg merke til at rabatten kanskje ikke er synlig før du velger «start parkering» i EasyPark.

Det er ingen rabatt på månedsabonnement.

Lade i SolheimsGarasjen

Det er 9 ladeplasser for ladbare kjøretøy på venstre side ved innkjøringen med kontakttype 2 Mode 3. Det er også 11 ladeplasser i underetasjen for parkerende med abonnement.

Kjøretøy parkert på ladeplasser har ladeplikt, det vil si at kjøretøy parkert på ladeplass uten å være tilkoblet lading kan bli ilagt kontrollsanksjon.

Moped og motorsykkel

Mopeder og motorsykler er ikke fritatt for betalingsplikt i SolheimsGarasjen. Ordinære parkeringsvilkår gjelder. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt.

Priser

Priser for parkering i SolheimsGarasjen fra og med 01.07.2022

  • Alle dager 00 – 24: kr. 32,- per time
  • Døgnpris: kr. 220,- per døgn*
  • Miljørabatt for elbil: 50% av ordinærtakst

* Gjelder sammenhengende enkeltparkering

Forflytningshemmede

Kjøretøy med offentlig utstedt parkeringstillatelse for forflytningshemmede (blått HC-kort) er fritatt fra betalingsplikt.

Tilgang utenfor åpningstider

Ta kontakt med vårt døgnbemannede kundesenter på 55 56 88 70 eller ved å bruke calling-knappen, dersom du har behov for å komme inn eller ut av garasjen utenom åpningstiden.

Parkeringsvilkår

Vilkår for parkering er skiltet flere steder i parkeringshuset. Brudd på vilkår vil kunne medføre kontrollsanksjon. Du finner også kopi av parkeringsvilkårene her (PDF).