Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

SolheimsGarasjen

SolheimsGarasjen er åpen for parkering mot betaling alle dager kl 06:00 til 24:00. Betaling skjer før du forlater kjøretøyet, enten på automat eller i app.

Elbil Lading

easypark

Hvordan betale for parkeringen

App

Betaling skjer før du forlater kjøretøyet, enten på automat eller i app. I NordnesGarasjen kan du betale for parkeringen med EasyPark. Bruk takstgruppe 6011.

EasyPark-appen finner du på Google Play og i App Store.

Betalingsautomat

Betalingsautomaten er ved heisen opp til Coop Extra, mot innkjøringen. Der kan du betale med kort eller mynt. Husk å legge billetten godt synlig i frontruten før du forlater kjøretøyet.

Åpningstider: 06:00 – 24:00

Parkeringsplasser:

Høydebegrensning: 1,8 m

Plassbredde: 2,3  m

Tilhenger ikke tillatt

Abonnement

Abonnement kan startes hele året og faktureres forskuddsvis hver måned. Oppsigelsesfrist er én (1) kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar oppsigelse. Her leier du en fast plass i underetasjen som er en avlåst del av anlegget. Prisen er uavhengig av type kjøretøy som benyttes.

Pris for abonnement med fast plass: 1 500,- inkl. mva. per måned.

Per 13. august 2020, er det fullt i underetasjen og det er dessverre ikke mulig å leie fast plass. Vi tilbyr noen plasser i overetasjen, uten fast plass. Prisen er da kr. 1 350,- inkl. mva. per måned.

Bestill abonnement

Priser

Timepris: kr. 25,-

Lade i SolheimsGarasjen

Det er 9 ladeplasser for ladbare kjøretøy på venstre side ved innkjøringen med kontakttype 2 Mode 3. Det er også 11 ladeplasser i underetasjen for parkerende med abonnement.

Kjøretøy parkert på ladeplasser har ladeplikt, det vil si at kjøretøy parkert på ladeplass uten å være tilkoblet lading kan bli ilagt kontrollsanksjon.

Moped og motorsykkel

Mopeder og motorsykler er ikke fritatt for betalingsplikt i SolheimsGarasjen. Ordinære parkeringsvilkår gjelder. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt.

Forflytningshemmede

Kjøretøy med offentlig utstedt parkeringstillatelse for forflytningshemmede (blått HC-kort) er fritatt fra betalingsplikt.

Elbilrabatt

Elbiler med EB, EK, EL og EV og hydrogenbiler med HY i nummerskiltet får 50 % miljørabatt på ordinære takster. Rabatten fremkommer automatisk når man velger kjøretøygruppe «Elbil» ved bruk av betalingsautomaten. Ved betaling via EasyPark, gis rabatten automatisk basert på nummerskiltet.

Det er ingen rabatt på månedsabonnement siden dette abonnementet er knyttet til leie av en reservert plass i anleggets kjelleretasje og ikke til et kjøretøy.

Tilgang utenfor åpningstider

Ta kontakt med vårt døgnbemannede kundesenter på 55 56 88 70 eller ved å bruke calling-knappen, dersom du har behov for å komme inn eller ut av garasjen utenom åpningstiden.