Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

SolheimsGarasjen

SolheimsGarasjen er åpen for parkering mot betaling alle dager, hele døgnet. Betaling skjer før du forlater kjøretøyet, enten på automat eller i app.

easypark

Hvordan betale for parkeringen

App

Betaling skjer før du forlater kjøretøyet, enten på automat eller i app. I SolheimsGarasjen kan du betale for parkeringen med EasyPark. Bruk takstgruppe 6012.

EasyPark-appen finner du på Google Play og i App Store.

Betalingsautomat

Betalingsautomaten er ved heisen opp til Coop Extra, mot innkjøringen. Der kan du betale med kort eller mynt. Husk å legge billetten godt synlig i frontruten før du forlater kjøretøyet.

Åpningstider: 06:00 – 24:00

Maks p-tid 2 timer

Høydebegrensning: 1,8 m

Plassbredde: 2,3  m

Tilhenger ikke tillatt

Parkeringsplasser: 81

Abonnement

Det er dessverre ikke mulig å bestille abonnement i SolheimsGarasjen per dags dato, da alle plassene er foreløpig utleid. Ta gjerne kontakt med oss for å settes på venteliste eller høre om alternativer i nærheten.

Abonnement kan startes hele året og faktureres forskuddsvis hver måned. Oppsigelsesfrist er én (1) kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar oppsigelse. Her leier du en fast plass i underetasjen som er en avlåst del av anlegget. Prisen er uavhengig av type kjøretøy som benyttes.

  • Pris for abonnement: kr. 2000,- inkl. mva. pr. mnd.

I tillegg til faste plasser, er det også 11 ladeplasser i underetasjen, til bruk for alle leietakere. Ladeavgift beregnes og belastes automatisk gjennom skiltgjenkjenning.

Elbilrabatt

Elbiler og hydrogenbiler får 25 % miljørabatt på ordinære takster. Rabatten fremkommer når man velger kjøretøygruppe «Elbil» ved bruk av betalingsautomaten. Ved betaling via EasyPark, får man automatisk miljørabatt basert på nummerskiltet (skilt som begynner med EV, EK, EL og lignende). OBS: legg merke til at rabatten kanskje ikke er synlig før du velger «start parkering» i EasyPark.

Det er ingen rabatt på månedsabonnement.

Lade i SolheimsGarasjen

Det er 9 ladeplasser for ladbare kjøretøy på venstre side ved innkjøringen med kontakttype 2 Mode 3. Kjøretøy parkert på ladeplasser har ladeplikt, det vil si at kjøretøy parkert på ladeplass uten å være tilkoblet lading kan bli ilagt kontrollsanksjon.

Moped og motorsykkel

Mopeder og motorsykler er ikke fritatt for betalingsplikt i SolheimsGarasjen. Ordinære parkeringsvilkår gjelder. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt.

Priser

Priser for parkering i SolheimsGarasjen

  • Alle dager 00 – 24: kr. 17 per 30 min
  • Miljørabatt for elbil: 25% rabatt

OBS! Maks parkeringstid i SolheimsGarasjen er to timer.

Forflytningshemmede

Kjøretøy med offentlig utstedt parkeringstillatelse for forflytningshemmede (blått HC-kort) er fritatt fra betalingsplikt.

Tilgang utenfor åpningstider

Ta kontakt med vårt døgnbemannede kundesenter på 55 56 88 70 eller ved å bruke calling-knappen, dersom du har behov for å komme inn eller ut av garasjen utenom åpningstiden.

Parkeringsvilkår

Vilkår for parkering er skiltet flere steder i parkeringshuset. Brudd på vilkår vil kunne medføre kontrollsanksjon.