Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

KlosterGarasjen

KlosterGarasjen er et døgnåpent parkeringsanlegg sentralt i Bergen sentrum.

Ledige plasser
akkurat nå:

344

Ledige ladepunkter
akkurat nå:

7
sesamsesam-easypark

Hvordan betale for parkeringen

App

KlosterGarasjen er et bomfritt parkeringsanlegg med automatisk skiltgjenkjenning og etterskuddsbetaling. Registrerer du deg i Sesam Sesam eller EasyPark skjer betalingen automatisk.

Last ned Sesam Sesam via Google Play og i App Store.

Last ned EasyPark via Google Play eller i App Store.

Les mer om hvordan det fungerer.

Kort og automat

I KlosterGarasjen er det betalingsautomater ved inngangen i Markveien/Veiten og på plan D ved heisen/trappen i den nordlige enden mot Klosteret/Muren.

Automatene tar både VISA og MasterCard. Automaten på plan D tar også mynter.

Åpningstider: Døgnåpent

Parkeringsplasser: 940

Høydebegrensning: 2 m

Plassbredde: ca. 2,5 m

Tilhenger ikke tillatt

Abonnement

Abonnement kan startes hele året og faktureres forskuddsvis hver måned. Oppsigelsesfrist er én (1) kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar oppsigelse. Avtalen innebærer at man kjører inn og ut av anlegget ved bruk av skiltdeteksjon (ANPR).

  • Pris: 3 200,- inkl. mva. pr. mnd.

Bestill abonnement

Ladeplasser

Ladeplasser finner du på plan E.

  • Antall ladeplasser: 24
  • Kontakttype: Type 2 Mode 3
  • Maks ladeeffekt: 16 A

For å kunne lade behøver du egen ladekabel som du benytter til å koble kjøretøyet til ladesøylen. Du trenger en Mode 3 kabel som passer til bilen din i den ene enden, og en Type 2-kontakt i den andre enden som går i ladestasjonen.

Det påløper ingen ekstra avgift for bruk av ladeplassene i KlosterGarasjen.

Elbil, HC, moped og motorsykkel

Elbiler, besøkende med parkeringstillatelse for forflytningshemmede, mopeder og motorsykler er ikke fritatt for betalingsplikt i KlosterGarasjen. Ordinære parkeringsvilkår gjelder. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt.

Glemt å betale?

Dersom du har avsluttet parkeringen uten å bruke app eller betale på automat, kan du betale på nett på sesam-sesam.com innen 48 timer.

Dersom du ikke benytter deg av noen av betalingsalternativene blir det sendt faktura for parkeringsavgift til kjøretøyets eier eller leasingtaker. Legg merke til at fakturagebyr på kr. 39,- tilkommer.

Parkeringsvilkår

Vilkår for parkering er skiltet flere steder i parkeringshuset. Brudd på vilkår vil kunne medføre kontrollsanksjon. Du finner også kopi av parkeringsvilkårene her (PDF).

Priser

Priser fra og med 01.01.2021

  • Mandag – lørdag 07:00 – 19:00: kr. 40,- per time
  • Mandag – lørdag 19:00 – 07:00: kr. 20,- per time
  • Søndag 00 – 24: kr. 20,- per time.
  • Døgnpris: kr. 230,- per døgn*

* Gjelder sammenhengende enkeltparkering

Belastes per påbegynt halvtime

Sikkerhet

KlosterGarasjen er utstyrt med skallsikring og kamerovervåking.

I KlosterGarasjen åpnes utgangsdørene automatisk. Skal du inn i garasjen etter dørene er lukket, kan du benytte calling-knappen for å få kontakt med vårt døgnbemannede kundesenter i ByGarasjen.

Hver etasje er utstyrt med brannvarslingsanlegg med talevarsling og sprinkleranlegg som effektivt skal slukke tilløp til brann. Brannalarmen varsler Bergen Brannvesen.

KlosterGarasjen har flere nødutganger som er godt merket med lysende skilt. Skulle strømmen bli borte, vil garasjens strømaggregat slå seg på og dørene åpnes. Lys, heiser og andre funksjoner vil da være i gang igjen etter få sekunder.

KlosterGarasjen har et avansert ventilasjonssystem som distribuerer frisk luft til samtlige etasjer. Skulle det oppstå brann og røykutvikling vil ventilasjonssystemet i den aktuelle etasjen reverseres og røyken suges ut. Samtidig vil de øvrige etasjer få maksimal tilførsel av frisk luft. Trappeløpene settes automatisk under trykk som hindrer røyk i å trenge inn i rømningsveiene.

Det er 4G mobildekning i hele KlosterGarasjen.

360° virtuell tur