Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

GriegGarasjen

GriegGarasjen er et flott og moderne parkeringshus tilknyttet Grieghallen i Bergen sentrum. Bergen Parkering AS overtok driften av parkeringshuset i  august 2021.

Ledige plasser
akkurat nå:

358

Ledige ladepunkter
akkurat nå:

4
sesamsesam-easypark

Velkommen til nye GriegGarasjen!

Bergen Parkering AS overtok driften av parkeringshuset under Grieghallen i august 2021. I forbindelse med dette, har parkeringshuset fått en liten «makeover», inkludert nytt navn. GriegPark er nå GriegGarasjen! I tillegg har parkeringshuset fått et helt nytt bom- og billettfritt parkeringssystem i form av Sesam Sesam.

Hvordan betale for parkeringen

App

GriegGarasjen er et bomfritt parkeringsanlegg med automatisk skiltgjenkjenning og etterskuddsbetaling. Registrerer du deg i Sesam Sesam eller EasyPark skjer betalingen automatisk.

Last ned Sesam Sesam via Google Play og i App Store.

Last ned EasyPark via Google Play eller i App Store.

Les mer om hvordan det fungerer.

Kort og automat

Det er også mulig å betale på automat i GriegGarasjen. Automaten står på Edvard Griegs plass, øverst i nordre trappehus. OBS! Automaten tar ikke kontanter, men du kan betale med VISA og MasterCard.

Åpningstider: Døgnåpent

Høydebegrensning: 2,05 m

Tilhenger ikke tillatt

Abonnement

Abonnement kan startes hele året og faktureres forskuddsvis hver måned. Oppsigelsesfrist er én (1) kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar oppsigelse. Avtalen innebærer at man kjører inn og ut av anlegget ved bruk av skiltdeteksjon (ANPR).

  • Veiledende pris fra og med 16. august 2021: kr. 2 750,- inkl. mva. per mnd.

Vi tilbyr kvantumsrabatt for abonnenter med et større antall biler. Ta kontakt med oss for et godt tilbud.

Bestill abonnement

Elbil, HC, moped og motorsykkel

Elbiler, besøkende med parkeringstillatelse for forflytningshemmede, mopeder og motorsykler er ikke fritatt for betalingsplikt i GriegGarasjen. Ordinære parkeringsvilkår gjelder. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt.

Glemt å betale?

Dersom du har avsluttet parkeringen uten å bruke app eller betale på automat, kan du betale på nett på sesam-sesam.com innen 48 timer etter parkeringen.

Dersom du ikke benytter deg av noen av betalingsalternativene blir det sendt faktura for parkeringsavgift til kjøretøyets eier eller leasingtaker. Legg merke til at fakturagebyr på kr. 39,- tilkommer.

Priser

Priser fra og med 01.07.2022

  • Mandag – lørdag 07:00 – 19:00: kr. 42,- per time
  • Mandag – lørdag 19:00 – 07:00: kr. 21,- per time
  • Søndag 00 – 24: kr. 21,- per time.
  • Døgnpris: kr. 250,- per døgn*

* Gjelder sammenhengende enkeltparkering

Parkeringsavgift belastes per påbegynt halvtime

Forflytningshemmede

Det er plasser reservert for forflytningshemmede i GriegGarasjen, både på plan U2 og på plan U3. OBS! Disse er ikke fritatt for betalingsplikt. Ordinære vilkår gjelder for parkerende med bevis for forflytningshemmede også.

Lade i GriegGarasjen

Antall ladeplasser: 4
Kontakttype: Type 2 Mod 3
Maks ladeeffekt: 3,6 kW

Det påløper en egen avgift for bruk av ladepunktene. Betalingen må startes manuelt i EasyPark, med en egen takstgruppe: 10634. Først må du starte lading i appen. Når det er gjort, kan du koble til ladepunktet. Husk å avslutte ladeperioden i appen når du er ferdig med å lade!

For å kunne lade behøver du egen ladekabel som du benytter til å koble kjøretøyet til ladesøylen.

Timepris for lading: kr. 16,- (beregnes per påbegynt halvtime). Prispåslag for bruk av app kan tilkomme.

Begrenset P-tid på U2

Maks parkeringstid på U2 (Dovregubbens hall) er 24 timer. Det er fordi hallen til tider kan bli stengt for å avholde messer og andre arrangementer. Dette annonseres i parkeringshuset og på nettsidene våre i forkant, men vær obs på at du må benytte et av de andre planene ved langtidsparkering.