Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

GriegGarasjen

GriegGarasjen er et flott og moderne parkeringshus tilknyttet Grieghallen i Bergen sentrum. Bergen Parkering AS overtok driften av parkeringshuset i  august 2021.

Ledige plasser
akkurat nå:

228
sesamsesam-easypark

Velkommen til nye GriegGarasjen!

Bergen Parkering AS overtok driften av parkeringshuset under Grieghallen i august 2021. I forbindelse med dette, har parkeringshuset fått en liten «makeover», inkludert nytt navn. GriegPark er nå GriegGarasjen! I tillegg har parkeringshuset fått et helt nytt bom- og billettfritt parkeringssystem i form av Sesam Sesam.

Hvordan betale for parkeringen

App

GriegGarasjen er et bomfritt parkeringsanlegg med automatisk skiltgjenkjenning og etterskuddsbetaling. Registrerer du deg i Sesam Sesam eller EasyPark skjer betalingen automatisk.

Last ned Sesam Sesam via Google Play og i App Store.

Last ned EasyPark via Google Play eller i App Store.

Les mer om hvordan det fungerer.

Kort og automat

Det er også mulig å betale på automat i GriegGarasjen. Automaten står på Edvard Griegs plass, øverst i nordre trappehus. OBS! Automaten tar ikke kontanter, men du kan betale med VISA og MasterCard.

Åpningstider: Døgnåpent

Høydebegrensning: 2,05 m

Tilhenger ikke tillatt

Priser

  • Mandag – lørdag 07:00 – 19:00: kr. 23 per 30 min
  • Mandag – lørdag 19:00 – 07:00: kr. 11,50 per 30 min
  • Søndag 00 – 24: kr. 11,50 per 30 min
  • Døgnpris: kr. 280,- per døgn*

* Gjelder sammenhengende enkeltparkering

Abonnement

Abonnement kan startes hele året og faktureres forskuddsvis hver måned. Oppsigelsesfrist er én (1) kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar oppsigelse. Avtalen innebærer at man kjører inn og ut av anlegget ved bruk av skiltdeteksjon (ANPR).

  • Pris f.o.m. 1. juli 2023: kr. 3000,- inkl. mva. per mnd.

Vi tilbyr kvantumsrabatt for abonnenter med et større antall biler. Ta kontakt med oss for et godt tilbud.

Bestill abonnement

Lade i GriegGarasjen

GriegGarasjen har en egen ladesone på plan U3.

Antall ladeplasser: 21
Kontakttype: Type 2
Maks ladeeffekt: 22kW

For å bruke ladestasjonene i GriegGarasjen, må du laste ned appen Wattif EV i App Store eller Google Play. Du kan også laste ned appen ved å skanne QR-koden på plakatene som er hengt opp på U3. Når du har lastet ned appen, følger du instruksjonene for å opprette en profil og legge til et betalingskort. Når det er gjort, kan du koble til en ladeboks og starte ladingen. Du betaler kun for det du får av strøm. Ved endt lading, beregnes avgiften automatisk i appen og du betaler med ditt registrerte betalingskort.

Elbil, HC, moped og motorsykkel

Elbiler, besøkende med parkeringstillatelse for forflytningshemmede, mopeder og motorsykler er ikke fritatt for betalingsplikt i GriegGarasjen. Ordinære parkeringsvilkår gjelder. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt.

Forflytningshemmede

Det er plasser reservert for forflytningshemmede i GriegGarasjen, både på plan U2 og på plan U3. OBS! Disse er ikke fritatt for betalingsplikt. Ordinære vilkår gjelder for parkerende med bevis for forflytningshemmede også.

Begrenset P-tid på U2

Maks parkeringstid på U2 (Dovregubbens hall) er 24 timer. Det er fordi hallen til tider kan bli stengt for å avholde messer og andre arrangementer. Dette annonseres i parkeringshuset og på nettsidene våre i forkant, men vær obs på at du må benytte et av de andre planene ved langtidsparkering.

Glemt å betale?

Dersom du har avsluttet parkeringen uten å bruke app eller betale på automat, kan du betale på nett på sesam-sesam.com innen 48 timer etter parkeringen.

Dersom du ikke benytter deg av noen av betalingsalternativene blir det sendt faktura for parkeringsavgift til kjøretøyets registrerte eier (fakturagebyr på kr. 39,- tilkommer).