Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

GriegGarasjen

GriegGarasjen er et flott og moderne parkeringshus tilknyttet Grieghallen i Bergen sentrum. Bergen Parkering AS overtar driften av parkeringshuset fra og med 16. august 2021.

sesamsesam-easypark

GriegPark blir GriegGarasjen!

Bergen Parkering AS overtar driften av parkeringshuset under Grieghallen fra og med 16. august. I forbindelse med dette, vil parkeringshuset få en liten «makeover», inkludert nytt navn. GriegPark blir GriegGarasjen! I tillegg vil parkeringshuset fått et helt nytt bom- og billettfritt parkeringssystem i form av Sesam Sesam. Vi gleder oss til å komme i gang!

Hvordan betale for parkeringen

App

GriegGarasjen blir fra 16. august et bomfritt parkeringsanlegg med automatisk skiltgjenkjenning og etterskuddsbetaling. Registrerer du deg i Sesam Sesam eller EasyPark skjer betalingen automatisk.

Last ned Sesam Sesam via Google Play og i App Store.

Last ned EasyPark via Google Play eller i App Store.

Les mer om hvordan det fungerer.

Kort og automat

Det blir også være mulig å betale på automat i GriegGarasjen. Automaten vil stå på Edvard Griegs plass, øverst i nordre trappehus.

Åpningstider: Døgnåpent

Høydebegrensning: 2,05 m

Tilhenger ikke tillatt

Abonnement

Abonnement kan startes hele året og faktureres forskuddsvis hver måned. Oppsigelsesfrist er én (1) kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar oppsigelse. Avtalen innebærer at man kjører inn og ut av anlegget ved bruk av skiltdeteksjon (ANPR).

  • Pris fra og med 16. august 2021: kr. 3000,- inkl. mva. per mnd.

Vi tilbyr også kvantumsrabatt for abonnenter med et større antall biler. Ta kontakt med oss for et godt tilbud.

Bestill abonnement

Elbil, HC, moped og motorsykkel

Elbiler, besøkende med parkeringstillatelse for forflytningshemmede, mopeder og motorsykler er ikke fritatt for betalingsplikt i GriegGarasjen. Ordinære parkeringsvilkår gjelder. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt.

Glemt å betale?

Dersom du har avsluttet parkeringen uten å bruke app eller betale på automat, kan du betale på nett på sesam-sesam.com innen 48 timer.

Dersom du ikke benytter deg av noen av betalingsalternativene blir det sendt faktura for parkeringsavgift til kjøretøyets eier eller leasingtaker. Legg merke til at fakturagebyr på kr. 39,- tilkommer.

Forflytningshemmede

Det er plasser reservert for forflytningshemmede i GriegGarasjen, både på plan U1 og på plan U2. OBS! Disse er ikke fritatt for betalingsplikt. Ordinære vilkår gjelder for parkerende med bevis for forflytningshemmede også.

Lade i GriegGarasjen

Antall ladeplasser: 9
Kontakttype: (kommer)
Maks ladeeffekt: (kommer)

For å kunne lade behøver du egen ladekabel som du benytter til å koble kjøretøyet til ladesøylen.

Begrenset P-tid på U2

Maks parkeringstid på U2 (Dovregubbens hall) er 24 timer. Det er fordi hallen til tider kan bli stengt for å avholde messer og andre arrangementer. Dette annonseres i parkeringshuset og på nettsidene våre i forkant, men vær obs på at du må benytte et av de andre planene ved langtidsparkering.