Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Parkering for ansatte og leietakere

For ansatte og leietakere på Spelhaugen, har vi sammen med Angarde utarbeidet noen rabattordninger som sikrer både tilgjengelighet og fleksibilitet. Det gjelder både for kunder med behov for parkering på daglig basis, eller kun en gang i blant.

Nytt parkeringssystem på Spelhaugen

Fra 1. april vil det kjente systemet Sesam Sesam tas i bruk på alle parkeringsområdene. Det betyr at det blir innført automatisk skiltgjenkjenning hvor kamera leser bilnummer og beregner både parkeringstid og eventuell parkeringsavgift automatisk. Det nye systemet vil sikre et gunstig og brukervennlig parkeringstilbud for alle som bruker Allmenningen på Spelhaugen, og samtidig sørge for at kapasiteten på Spelhaugen kan utnyttes effektivt.

Rabattavtale

Hvis du ønsker en fleksibel parkeringsordning, enten fordi du ikke bruker bil til jobb hver dag, eller jobber deltid, anbefaler vi å inngå en rabattavtale. Med rabattavtale har du ingen faste månedskostnader for parkering, og betaler kun for tiden du bruker.

Når du har bestilt rabattavtale og mottatt bekreftelse på avtalen, vil du bli belastet rabattert parkeringsavgift automatisk gjennom Sesam Sesam. Rabatten er 70% av ordinær takst. Du får også to timer gratis parkering som alle andre besøkende.

Alle ansatte og leietakere med arbeidssted på Spelhaugen kan inngå rabattavtale. Du må være registrert med betalingskort i Sesam Sesam for å få rabattavtale. Hvis du har en avtale fra før, bruk den samme e-postadressen i bestillingen din som du bruker i Sesam Sesam. Hvis du ikke har det fra før, kan du laste ned appen eller registrere deg på nett i forkant av bestillingen.

Det er ikke mulig for bedriftskunder å bestille rabattavtale, men ta gjerne kontakt med oss dersom bedriften din har behov for veiledning i valget av parkeringsavtale.

Fastprisavtale

Fastprisavtale (også kjent som abonnement), er en type løpende parkeringsavtale hvor du betaler fast beløp hver måned for tilgang til parkering på Allmenningen. Avtalen koster kr. 800,- inkl. MVA per plass per måned, og faktureres forskuddsvis. Fastprisavtalen gir deg tilgang til å parkere så ofte du vil, og du kan bruke forskjellige bilnumre.

Fastprisavtale kan bestilles av både privatpersoner og bedrifter med arbeidssted på Spelhaugen. Bedrifter kan for eksempel bestille et bestemt antall parkeringsplasser som de ansatte deler på, alt etter behov eller kapasitet. Har du flere bilnumre enn p-plasser, gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Fastprisavtale administreres gjennom en nettportal, ikke gjennom appen Sesam Sesam. Nettportalen er likevel tilgjengelig på mobil, gjennom en vanlig nettleser. Bedrifter kan ha flere administratorer på avtalen, det vil si flere personer med tilgang til å registrere bilnummer.

Bestill parkeringsavtale for ansatte og leietakere på Spelhaugen

Her kan du bestille parkeringsavtale, enten som privatkunde eller bedriftskunde. Privatkunder kan velge mellom rabattavtale og fastprisavtale. Bedriftskunder kan kun bestille fastprisavtale (ta gjerne kontakt med oss dersom bedriften din har behov for veiledning i valget av parkeringsavtale). Før du bestiller, les våre avtalevilkår og personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Bestill privat avtale

Fyll ut skjemaet under for å bestille enten rabattavtale eller fastprisavtale som du betaler for selv.

Du må velge arbeidssted i nedtrekksmenyen for å kunne bestille avtale fordi rabattordningene er forbeholdt ansatte og leietakere på Spelhaugen. Parkeringsavgift vil ikke belastes eller faktureres arbeidsstedet. Finner du ikke riktig arbeidssted i nedtrekksmenyen, kan du velge «Annet» og heller fylle inn arbeidssted i kommentarfeltet.

Du må ha en Sesam Sesam-avtale med betalingskort for å få rabattavtale. Hvis du har en avtale fra før, bruk den samme e-postadressen i bestillingen din som du bruker i Sesam Sesam.

  Jeg har akseptert, og er enig i vilkårene over

  Bestill bedriftsavtale

  Fyll ut skjemaet under for å bestille fastprisavtale for bedrift. Dette skjemaet skal brukes for parkeringsavtaler hvor faktura sendes direkte til firmaet hver måned. Hvis du ønsker å bestille mer enn én parkeringsplass, skriv antall i kommentarfeltet.

  Finner du ikke riktig arbeidssted i nedtrekksmenyen, kan du velge «Annet» og heller fylle inn arbeidssted i kommentarfeltet.

   Jeg har akseptert, og er enig i vilkårene over