Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Jekteviken

Jekteviken er er utendørs parkeringsområde ved Hurtigruteterminalen. Området er åpent for parkering mot betaling alle dager kl 00:00 til 24:00. Betaling skjer før du forlater kjøretøyet, enten på automat eller i app.

easypark

Hvordan betale for parkeringen

App

Betaling skjer før du forlater kjøretøyet, enten på automat eller i app. I Jekteviken kan du betale for parkeringen med EasyPark. Bruk takstgruppe 6020.

Last ned EasyPark via Google Play eller i App Store.

Legg merke til at det kun er området foran parkeringshuset som er åpent for allmennheten. Parkeringsområdet bak er forbeholdt ansatte ved Bergen Havn og andre avtalekunder.

Betalingsautomat

Betalingsautomaten er på utsiden av det store parkeringshuset, mot østsiden. Der kan du betale med kort eller mynt. Husk å legge billetten godt synlig i frontruten før du forlater kjøretøyet.

Legg merke til at det kun er området foran parkeringshuset som er åpent for allmennheten. Parkeringsområdet bak er forbeholdt ansatte ved Bergen Havn og andre avtalekunder.

Åpningstider: Døgnåpent

Maks p-tid: 5 timer

Månedspris: 2000,-

Minstetakst: 30 min

Nøstegaten 30

Abonnement

Det er dessverre ikke mulig å bestille abonnement i Jekteviken per dags dato på grunn av manglende kapasitet.

Abonnement kan startes hele året og faktureres forskuddsvis hver måned. Oppsigelsesfrist er én (1) kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar oppsigelse. Månedspris: kr. 2000,- inkl. mva. pr. mnd.

Moped og motorsykkel

Mopeder og motorsykler (tohjulte og firehjulte) er ikke fritatt for betalingsplikt på Nøstetorget. Ordinære parkeringsvilkår gjelder. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt.

Parkeringsvilkår

Vilkår for parkering er skiltet ved betalingsautomaten. Brudd på vilkår vil kunne medføre kontrollsanksjon.

Priser og betaling

Jekteviken avgiftsparkering er åpent og tilgjengelig hele dagen, alle dager.

Pris for parkering i Jekteviken:

  • kr. 19,- per 30 min
  • kr. 19,- i minstetakst
  • Maks p-tid: 5 timer

Betaling skjer før du forlater kjøretøyet, enten på automat eller i app. I Jekteviken kan du betale for parkeringen med EasyPark (takstgruppe 6020).

Elbil og ladepunkter

Ordinære parkeringsvilkår og priser gjelder for elbiler i Jekteviken. Det er ingen tilgjengelige ladepunkter ved Jekteviken avgiftsparkering, da området er reservert for korttidsparkering på maks 5 timer.

Forflytningshemmede

Besøkende med parkeringstillatelse for forflytningshemmede er ikke fritatt for betalingsplikt. Det er noen reserverte HC-plasser på Nøstetorget, begge ved inngangen til Hurtigruteterminalen. Fører med offentlig utstedt parkeringstillatelse for forflytningshemmede plikter å følge vilkårene for parkering, herunder også betalingsplikt.