Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

NordnesGarasjen

NordnesGarasjen er et bomfritt parkeringshus med automatisk skiltgjenkjenning. NordnesGarasjen er åpen for parkering mot betaling alle dager, hele døgnet.

mockup-iphone-sesam

Hvordan betale for parkeringen

App

NordnesGarasjen er et bomfritt parkeringsanlegg med automatisk skiltgjenkjenning og etterskuddsbetaling. Registrerer du deg i Sesam Sesam, skjer betalingen automatisk.

Last ned Sesam Sesam via Google Play og i App Store.

Les mer om hvordan det fungerer.

Betalingsautomat

Hvis du ikke har en Sesam Sesam-avtale, kan du betale på automaten på slutten av parkeringsbesøket ditt. Betalingsautomaten er plassert inntil veggen mot innkjøringen. Der taster du inn ditt bilnummer, og betaler med kort. Du kan også betale på nett når du kommer hjem, innen 48 timer etter parkeringen ble avsluttet. OBS! Det er ikke mulig å betale for lading på automaten. Les mer under «Lade i NordnesGarasjen».

Åpningstider: 06:00 – 24:00

Parkeringsplasser: 83

Høydebegrensning: 1,8 m

Plassbredde:  2,3 m

Tilhenger ikke tillatt

Abonnement

På grunn av stort antall  fast abonnement og lite kapasitet på utleieplasser, er det ikke mulig å bestille abonnement i NordnesGarasjen per dags dato. Ta kontakt med oss for mer informasjon og alternativer til dette parkeringshuset. 

Abonnement kan startes hele året og faktureres forskuddsvis hver måned. Oppsigelsesfrist er én (1) kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar oppsigelse.

 • Ordinær pris f.o.m. 1. juli 2023: kr. 1800,- inkl. mva. pr. mnd.
 • Miljørabattert pris f.o.m. 1. juli 2023: kr. 1350,- inkl. mva. pr. mnd.

Elbilrabatt

Det gis 25% miljørabatt på ordinære times- og døgntakster i NordnesGarasjen til elbiler og hydrogenbiler.

For å komme inn under vilkårene om miljørabatt, må bilen ha standard elbilskilt (dvs. bokstavene EB, EC e.l. som de to første i bilskiltet). Miljørabatt ytes også på abonnement for elbil eller hydrogenbil.

Har du elbil uten standardskilt? Ta kontakt med oss for manuell registrering av rabatt.

Lade i NordnesGarasjen

Ladeplassene er til høyre etter innkjøring i NordnesGarasjen.

 • Antall ladeplasser: 9
 • Kontakttype: Type 2 Mode 3
 • Maks ladeeffekt: 16 A

Alle ladbare kjøretøy kan benytte ladestasjonene. Kjøretøy parkert på ladeplasser har ladeplikt, det vil si at kjøretøy parkert på ladeplass uten å være tilkoblet lading kan bli ilagt kontrollsanksjon.

Priser for lading i NordnesGarasjen:

 • Alle dager 00 – 24: kr. 6 per 30 min*
 • Ladeavgift beregnes automatisk så lenge bilen står parkert på en ladeplass

* Belastes per minutt

Vi anbefaler å bruke Sesam Sesam-appen for å betale for både lading og parkeringsavgift. Dersom man ikke har en avtale i Sesam Sesam, er det også mulig å betale for lading på nett når man kommer hjem, innen 48 timer etter parkeringen ble avsluttet. Man kan også få faktura tilsendt i posten (fakturagebyr kr. 39,-).  OBS! Det er ikke mulig å betale for lading på automaten.

Moped og motorsykkel

Mopeder og motorsykler er ikke fritatt for betalingsplikt i NordnesGarasjen. Ordinære parkeringsvilkår gjelder. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt.

Priser

Priser for parkering i NordnesGarasjen:

 • Alle dager 00 – 24: kr. 16,50 per 30 min*
 • Makspris per døgn: kr. 260,-**
 • Miljørabatt for elbil: 25% av ordinære satser

* Belastes per minutt
** Gjelder sammenhengende enkeltparkering

Priser for lading i NordnesGarasjen:

 • Alle dager 00 – 24: kr. 6 per 30 min*
 • Ladeavgift beregnes automatisk så lenge bilen står parkert på en ladeplass

* Belastes per minutt

Forflytningshemmede

Kjøretøy med offentlig utstedt parkeringstillatelse for forflytningshemmede (blått HC-kort) er fritatt fra betalingsplikt. Det står to merkede HC-plasser i p-huset, på de midterste radene, nærmest inngangen.

Tilgang utenfor åpningstider

Utenom åpningstiden er garasjeporten stengt. Ta kontakt med vårt døgnbemannede kundesenter på 55 56 88 70 eller ved å bruke calling-knappen, dersom du har behov for å komme inn eller ut av garasjen utenom åpningstiden.

Parkeringsvilkår

Vilkår for parkering er skiltet flere steder i parkeringshuset. Brudd på vilkår vil kunne medføre kontrollsanksjon. Du finner også kopi av parkeringsvilkårene her (PDF).