Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

NordnesGarasjen

NordnesGarasjen er et bomfritt parkeringshus med automatisk skiltgjenkjenning. NordnesGarasjen er åpen for parkering mot betaling alle dager, hele døgnet.

mockup-iphone-sesam

Hvordan betale for parkeringen

App og mobilbetaling

NordnesGarasjen er et bomfritt parkeringsanlegg med automatisk skiltgjenkjenning og etterskuddsbetaling. Registrerer du deg i Sesam Sesam, skjer betalingen automatisk. Last ned Sesam Sesam via Google Play og i App Store. Les mer om hvordan det fungerer her.

Vi har også en heldigital betalingsautomat gjennom QR-kode. Skann en av QR-kodene i anlegget, eller følg denne lenken, for å betale parkeringen din med Vipps eller kort. Les mer om denne nye løsningen her.

Betalingsautomat

Hvis du ikke har en Sesam Sesam-avtale, kan du betale på automaten på slutten av parkeringsbesøket ditt. Betalingsautomaten er plassert inntil veggen mot innkjøringen. Der taster du inn ditt bilnummer, og betaler med kort. Vi har også en heldigital betalingsautomat gjennom QR-kode. Skann en av QR-kodene i anlegget, eller følg denne lenken, for å betale parkeringen din med Vipps eller kort.

Du kan også betale på nett når du kommer hjem, innen 48 timer etter parkeringen ble avsluttet. OBS! Det er ikke mulig å betale for lading på automatene. Les mer under «Lade i NordnesGarasjen».

Åpningstider: 06:00 – 24:00

Parkeringsplasser: 83

Høydebegrensning: 1,8 m

Plassbredde:  2,3 m

Tilhenger ikke tillatt

Priser

Priser for parkering i NordnesGarasjen:

 • Alle dager, fra kl. 00 til kl. 24: kr. 18 per 30 min*
 • Makspris per døgn*: kr. 260
 • Miljørabatt for elbil er 25% av ordinære priser

* Belastes per minutt
** Gjelder sammenhengende enkeltparkering

Priser for lading i NordnesGarasjen:

 • Alle dager, fra kl. 00 til kl. 24: kr. 6 per 30 min*
 • Ladeavgift beregnes automatisk så lenge bilen står parkert på en ladeplass

* Belastes per minutt

Hvordan betale for parkering

For å betale for parkeringsavgift i nordnesGarasjen, har man flere alternativer.

 • Opprette en avtale i Sesam Sesam ved å laste ned appen Sesam Sesam eller registrere seg på nettsiden sesam-sesam.com (registrering må skje innen parkeringen avsluttes)
 • Betale på betalingsautomat på stedet, hvor man taster inn sitt bilnummer og betaler med kort (betaler skjer på slutten av parkeringsoppholdet, før man kjører ut). Det finnes også en mobilløsning med heldigital automat gjennom en QR-kode. OBS! Ikke mulig å bruke betalingsautomat for å betale ladeavgift!
 • Betale på nettsiden sesam-sesam.com innen 48 timer etter parkeringen ble avsluttet.
 • Få faktura ettersendt. Faktura for parkeringsavgift sendes til kjøretøyets eier dersom ingen ovennevnte betalingsalternativer benyttes. Fakturagebyr på kr. 10 tilkommer.

Vi foretrekker selvfølgelig at de første tre alternativene benyttes, og sender kun faktura dersom det ikke blir gjort.

Elbilrabatt

Det gis 25% miljørabatt på ordinære times- og døgntakster i NordnesGarasjen til elbiler og hydrogenbiler.

For å komme inn under vilkårene om miljørabatt, må bilen ha standard elbilskilt (dvs. bokstavene EB, EC e.l. som de to første i bilskiltet). Miljørabatt ytes også på abonnement for elbil eller hydrogenbil.

Har du elbil uten standardskilt? Ta kontakt med oss for manuell registrering av rabatt.

Abonnement

På grunn av stort antall  fast abonnement og lite kapasitet på utleieplasser, er det ikke mulig å bestille abonnement i NordnesGarasjen per dags dato. Ta kontakt med oss for mer informasjon og alternativer til dette parkeringshuset. 

Abonnement kan startes hele året og faktureres forskuddsvis hver måned. Oppsigelsesfrist er én (1) kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar oppsigelse. Abonnementsprisen er kr. 2 000 / kr. 1 500 per mnd. (ordinær/elbil).

Lade i NordnesGarasjen

Ladeplassene er til høyre etter innkjøring i NordnesGarasjen.

 • Antall ladeplasser: 9
 • Kontakttype: Type 2 Mode 3
 • Maks ladeeffekt: 16 A

Alle ladbare kjøretøy kan benytte ladestasjonene. Kjøretøy parkert på ladeplasser har ladeplikt, det vil si at kjøretøy parkert på ladeplass uten å være tilkoblet lading kan bli ilagt kontrollsanksjon.

Priser for lading i NordnesGarasjen:

 • Alle dager, fra kl. 00 til kl. 24: kr. 6 per 30 min*
 • Ladeavgift beregnes automatisk så lenge bilen står parkert på en ladeplass

* Belastes per minutt

Vi anbefaler å bruke Sesam Sesam-appen for å betale for både lading og parkeringsavgift. Dersom man ikke har en avtale i Sesam Sesam, er det også mulig å betale for lading på nett når man kommer hjem, innen 48 timer etter parkeringen ble avsluttet. Man kan også få faktura tilsendt i posten (fakturagebyr kr. 10).  OBS! Det er ikke mulig å betale for lading på automaten.

Moped og motorsykkel

Mopeder og motorsykler er ikke fritatt for betalingsplikt i NordnesGarasjen. Ordinære parkeringsvilkår gjelder. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt.

Forflytningshemmede

Kjøretøy med offentlig utstedt parkeringstillatelse for forflytningshemmede (blått HC-kort) er fritatt fra betalingsplikt. Det står to merkede HC-plasser i p-huset, i enden av parkeringsrekken som er innerst i parkeringshuset.

Tilgang utenfor åpningstider

Utenom åpningstiden er garasjeporten stengt. Ta kontakt med vårt døgnbemannede kundesenter på 55 56 88 70 eller ved å bruke calling-knappen, dersom du har behov for å komme inn eller ut av garasjen utenom åpningstiden.

Parkeringsvilkår

Vilkår for parkering er skiltet flere steder i parkeringshuset. Brudd på vilkår vil kunne medføre kontrollsanksjon. Du finner også kopi av parkeringsvilkårene her (PDF).