Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Munkebryggen

Munkebryggen er et døgnåpent utendørs område med avgiftsparkering. Området er åpent for parkering mot betaling alle dager kl 00:00 til 24:00. Betaling skjer før du forlater kjøretøyet, enten på automat eller i app.

kr. 17 per 30 min

Parkeringsplasser: 19

easypark

Hvordan betale for parkeringen

App

Betaling skjer før du forlater kjøretøyet, enten på automat eller i app. På Munkebryggen kan du betale for parkeringen med EasyPark. Bruk takstgruppe 6021.

Last ned EasyPark via Google Play eller i App Store.

Legg merke til at det kun er 19 p-plasser tilgjengelig mot avgift, langs gjerdet mot veien. Følg skilting på stedet for nærmere anvisning.

Betalingsautomat

Betalingsautomaten er langs gjerdet mot veien, mellom Holbergskaien og Munkebryggen. Der kan du betale med kort eller mynt. Husk å legge billetten godt synlig i frontruten før du forlater kjøretøyet.

De fleste p-plassene er forbeholdt kunder med abonnement eller særskilt tillatelse. Følg skilting på stedet for nærmere anvisning.

Åpningstider: Døgnåpent

Maks p-tid: 10 timer

kr. 17 per 30 min

Minstetakst: 30 min

Holbergskaien

Priser

Pris for parkering ved Munkebryggen:

  • kr. 19 per 30 min
  • Maks p-tid: 10 timer

Bobilparkering

Ingen av våre parkeringsområder er dimensjonert eller egnet for bobilparkering. Utendørs parkering på Munkebryggen er ikke dimensjonert for bobilparkering heller. Området er kun for korttidsparkering og har maks p-tid på 10 timer. Det er derfor ikke mulighet å la bobiler stå over natten. Vi anbefaler å sjekke Bergen kommune sine nettsider for mer informasjon om bobilparkering i Bergen.

Moped og motorsykkel

Mopeder og motorsykler (tohjulte og firehjulte) er ikke fritatt for betalingsplikt på Munkebryggen. Ordinære parkeringsvilkår gjelder. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt.

Parkeringsvilkår

Vilkår for parkering er skiltet ved betalingsautomaten. Brudd på vilkår vil kunne medføre kontrollsanksjon. Du finner også kopi av parkeringsvilkårene her (PDF).

Forflytningshemmede

Besøkende med parkeringstillatelse for forflytningshemmede er fritatt for betalingsplikt. Det er to reserverte HC-plasser på Munkebryggen, begge i enden av parkeringsrekken nærmest sentrum. Fører med offentlig utstedt parkeringstillatelse for forflytningshemmede plikter å følge de øvrige vilkårene for parkering, med unntak av betalingsplikt.

Elbil

Ordinære parkeringsvilkår og priser gjelder for elbiler på Munkebryggen.

Parkering med tilhenger

Det er ikke tillatt å parkere med tilhenger i noen av våre parkeringshus eller utendørs parkeringsområder, inkludert Munkebryggen.