Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Havnelageret

Parkering kun med avtale.

Månedspris: 1 250,-

Parkeringsplasser: 50

Havnelageret er et lagerbygg på Dokkeskjærskaien, innenfor ISPS-området kjent som Dokken/Jekteviken ISPS. Dette er et avgrenset område ved containerhavnen på Dokken. Adgang til området blir kontrollert i forbindelse med havnesikring og ISPS-regelverk. Parkering i Havnelageret er forbeholdt kjøretøy med fastprisavtale og godkjent adgang til ISPS-området.

Åpningstider: Døgnåpent

Månedspris: 1 250,-

Dokkeskjærskaien 1, 5006 Bergen

Bestill fastprisavtale

Fastprisavtale (også kjent som abonnement), er en type parkeringsavtale hvor du betaler periodevis for tilgang til parkering. Avtalen faktureres forskuddsvis hver måned. Abonnement kan bestilles av både privatpersoner og bedrifter. OBS: du må ha adgang til ISPS-området, samt adgangskort til bygget for å benytte deg av parkeringsanlegget.

  • Pris til og med 30. juni 2023: kr. 1 125,- inkl. mva. per mnd.
  • Pris fra og med 1. juli 2023: kr. 1 250,- inkl. mva. per mnd.

Bestillingsskjema for privatpersoner

Bestillingsskjema for bedrift

Praktisk informasjon

  • Parkeringshus forbeholdt leietakere
  • Parkering i flere etasjer
  • Krever tilgang til ISPS-området
  • Tilgjengelig gjesteparkering utenfor bygget (maks p-tid 2 timer)

Gjesteparkering

Det er fire parkeringsplasser på utsiden av bygget til gjesteparkering. Gjesteparkering er tiltenkt leietakere uten fast parkeringsbehov, eller besøkende til leietakere som holder til i bygget. Det kreves ikke elektronisk registrering av bilnummer for å parkere på gjesteplassene, men det er begrensning på hvor lenge man kan stå parkert. For å sikre tilgjengeligheten, er maks parkeringstid på gjesteplassene begrenset til to timer.