Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Bilde av Bergen sentrum tatt fra Skansen, som viser Vågsbunnen og byggene mot Torgallmenningen

Utforsk sentrum!

Svikter fantasien når regnet plasker ned ute? Vi gir deg våre beste høsttips til lokale opplevelser i sentrum.

Heldigvis er det ikke mangel på aktiviteter i sentrum til tross for mørketid og ruskete vær. Bergen Parkering samarbeider med flere aktører i Bergen sentrum, noe som gir opp til 50% rabatt på parkering i ByGarasjen og/eller KlosterGarasjen.

Bergen Kino

Bilde av en mann og en dame i en kinosalHøsten er høytid for kinofilmer, og Bergen Kino byr på store kinoopplevelser for alle aldre. Og visste du at Bergen Parkering AS gir deg halv pris på kinoparkering? Har du Sesam Sesam og kjøper kinobilletten i kinoappen får du 50% på parkering i KlosterGarasjen og i ByGarasjen. Du får rabatt på parkering både før, under, og etter filmen: det vil si at du kan tilbringe hele dagen i sentrum til en billig penge. Rabatten gjelder 3 timer før og etter filmen, slik at du får god tid til å nyte alt sentrum har å by på, enten det være seg en matbit før filmen, eller en tur langs Bryggen etterpå. Sjekk ut kinoprogrammet her. Vi anbefaler å teste splitter nye LUX-salene, eller storpremiere  i Bergen Parkering-salen KP1.

 

 

Lek og lære

Bilde av en barnehånd som legger fargerike blokker i et tårnBergen har et rikt mangfold av museer og attraksjoner med ulik tematikk som byr på engasjerende og lærerike aktiviteter for både store og små. Hva med en tur til Akvariet, VilVite, Universitetsmuseet eller KODE? De fleste museum ligger i eller nært Bergen sentrum, og du rekker mye på kort tid! Kjøper du Bergenskortet får du fri adgang eller rabatt til en rekke museer og attraksjoner, og 15% rabatt på parkering i ByGarasjen. Rabatten fås ved å henvende seg i kundesenteret på plan 1. Vis gyldig Bergenskort og oppgi ditt registreringsnummer. Rabatten blir da digitalt og du kan betale som normalt.

 

AdO Arena

Ble det lite badinbg i sommer? Ta det igjen i høsten! På AdO Arena er det alltid perfekt badetempeatur, uansett vær. Her kan du svømme i et 50-meters basseng med høy internasjonal standard, stupe i det som allerede har blitt kalt at av Europas beste stupebasseng, eller fyke ned i en av vannskliene. I helgene og i ferier, er det også satt ut forskjellige badeleker for de som liker fart og moro. Når du besøker AdO Arena får du også 40% rabatt på parkering i ByGarasjen. Dette lover definitvt god stemning! For å få rabatten, må du ha Sesam Sesam og registrere ditt bilnummer på AdO. Finn ut mer om AdOderes nettside, hvor du også får sanntidsdata om badetemperatur og antall besøkende.

Hva med å prøve vinterbading med oppvarmet basseng? Nordnes Sjøbad har et utendørs oppvarmet 25 meters saltvannsbasseng som holder deilige 30 grader. For de tøffeste som ikke lar seg skremme av lav badetemperatur er det også mulig å ta en frisk dukkert i sjøen. Nordnes Sjøbad ligger i Nordnesparken, og du kan parkere enkelt i NordnesGarasjen.

 

 

Show og latter

Lyst på en latter? Hver onsdag, torsdag og fredag får du et herlig standup show på Lille Ole Bull i regi av Stand Up Bergen. De presenterer lokale, nasjonale og internasjonale artister som sammen gjør et varierende og morsomt show for deg som liker å le. Lyst å gå for en helaften? Da kan du sjekke ut programmet til Ole Bull Scene, som byr på standup, sang, interaktiv moro og mye mye mer. Kommer du til sentrum med bil, kan du få mest mulig ut av turen med halv pris på kveldsparkering i ByGarasjenGriegGarasjen og KlosterGarasjen. Tilbudet gjelder fra mandag til lørdag, mellom kl. 19 og 07, og hele søndag. Finn flere arrangementer på Bergen Sentrum sin nettside.

 

 

 

Trygg og enkel parkering

Bergen Parkering AS, med nesten 4 000 parkeringsplasser i sentrum, gir deg den enkleste og mest sømløse løsningen når du skal til sentrum med bil. Alle de tre største parkeringshusene i sentrum er bomfrie med automatisk skiltgjenkjenning. Både i ByGarasjenGriegGarasjen og KlosterGarasjen kan alle parkere trygt og enkelt med bomfri parkering. Last ned appen Sesam Sesam i forkant av byturen, eller betal på nett når du kommer hjem. Husk også at du kan lett planlegge turen til sentrum, og velge det parkeringshuset som har best plass, ved å sjekke ledig-parkering.no for sanntidsoppdateringer på antall ledige parkeringsplasser og ladeplasser.

Velkommen til ledig, trygg, enkel og rimelig parkering i ByGarasjen, GriegGarasjen og KlosterGarasjen!