Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Bilde av en mann og en kvinne som går bortover i KlosterGarasjen mens de holder hender

Nyt kvelden med halv pris på parkering

Visste du at det alltid er halv pris på parkering etter kl. 19?

Bergen Parkering gir deg den enkleste og mest sømløse løsningen når du skal til sentrum med bil. Med 50% rabatt på parkering hver kveld etter kl. 19, tilbyr vi en enkel og bekymringsfri måte å oppleve alt fra kveldsshopping til kulturelle begivenheter i sentrum.

Både ByGarasjen, GriegGarasjen, og KlosterGarasjen er tilgjengelige rett fra innfartsårene til bykjernen, slik at du kan kjøre til sentrum uten å kjøre gjennom sentrum. I tillegg kan du planlegge hvor det er best å parkere ved å sjekke ledig-parkering.no. Der får du oversikt på ledige plasser i sanntid – så du kan bruke mer tid på det du liker, og mindre tid på å lete etter parkering. Perfekt når du vil få mest mulig ut av de lange lyse kveldene!

 

Bilde hvor man ser en mann og en kvinne som går bortover i KlosterGarasjen mens de holder hender. Bildet er tatt bakfra.

 

 

Visste du forresten at du kan få 50% ekstra rabatt på parkering gjennom Bergen Parkering sitt samarbeid med Bergen Kino og flere andre aktører? Vi heier på sentrum og vil at alle skal kunne nyte alt Bergen har å by på. Derfor samarbeider vi med partnerne våre i byen ved å gi rabatter i forbindelse med sentrumsaktiviteter. Vil du ha enda flere tips og tilbud? Sentrum koker over av tilbud! Aktivitetskalenderen til Bergen Sentrum AS er proppfull, og de har satt sammen et helt nytt kulturmagasin hvor du garantert finner noe å glede deg til denne våren.

Vi vet at parkering aldri er målet, men likevel en viktig faktor i hverdagen. Enten du skal på jobb, kulturarrangement eller shopping. Derfor jobber vi hele tiden for at parkering skal være så sømløst og enkelt som mulig.

Bilde av en hånd som holder en mobiltelefon foran en plakat med stor QR-kode