Praktisk informasjon om KlosterGarasjen

Praktisk informasjon om KlosterGarasjen

Plantegning

Plantegning over KlosterGarasjen finner du her.

Høydegrense

Høydebegrensningen i KlosterGarasjen er 2,0 m.

Bredde på plasser

I KlosterGarasjen er hver plass ca 250 cm.

Lading av ladbare kjøretøy

Nyhet: 12 splitter nye ladeplasser i KlosterGarasjen! Det er nå totalt 24 ladeplasser for ladbare kjøretøy i KlosterGarasjen av Type2 Mode3, og 16 ampere til hvert ladeuttak.
Ladeplassene er plassert på plan E og skal benyttes til lading. Ved endt ladebehov henvises det til andre ledige plasser i anlegget.

Ikke betalingsfritak for elbil, HC, moped og motorsykkel

Elbiler, besøkende med parkeringstillatelse for forflytningshemmede, mopeder og motorsykler er ikke fritatt for betalingsplikt i KlosterGarasjen men er henvist til samme parkeringsvilkår som andre kjøretøy. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt i KlosterGarasjen.

Om bruk av betalingskort

BankAxept, Visa, MasterCard, American Express og Diners kan benyttes ved søyler og betalingsautomater. Alle kort krever inntasting av pin kode.

I KlosterGarasjen er det betalingsautomater ved inngangen ved Markeveien/Veiten og på parkeringsplanenes nordlige ende. I tillegg er det en betalingsautomat ved i innkjøringsbommene på plan C samt en nord på plan F ved utgangen til Muren/Klosteret.

Tilhenger

Vi tillater ikke kjøring eller parkering med tilhenger i KlosterGarasjen.

Sikkerhet

Av hensyn til din sikkerhet er KlosterGarasjen utstyrt med skallsikring og kameraovervåking.

I KlosterGarasjen åpnes utgangsdørene automatisk. Skal du inn i garasjen etter dørene er lukket, kan du benytte parkeringsbilletten, kortet du brukte ved innkjøring, eller calling-knappen til vårt døgnbemannede kundesenter i ByGarasjen.

Det er 4G mobildekning i hele KlosterGarasjen.

Brannvarsling

Hver etasje er utstyrt med brannvarslingsanlegg med talevarsling og sprinkleranlegg som effektivt skal slukke tilløp til brann. Brannalarmen varsler Bergen Brannvesen.

KlosterGarasjen har flere nødutganger som er godt merket med lysende skilt. Skulle strømmen bli borte, vil garasjens strømaggregat slå seg på og dørene åpnes. Lys, heiser og andre funksjoner vil da være i gang igjen etter få sekunder .

Ventilasjon

KlosterGarasjen har et avansert ventilasjonssystem som distribuerer frisk luft til samtlige etasjer. Skulle det oppstå brann og røykutvikling vil ventilasjonssystemet i den aktuelle etasjen reverseres og røyken suges ut. Samtidig vil de øvrige etasjer få maksimal tilførsel av frisk luft. Trappeløpene settes automatisk under trykk som hindrer røyk i å trenge inn i rømningsveiene.

Regler, lover og forskrifter

For regelverk knyttet til parkeringsvilkår se: Norpark og Parkeringsklagenemnda.

Kontakt

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger, ta kontakt med vårt døgnbemannede kundesenter i ByGarasjen på telefon 55 56 88 70