Nyheter og nyttig informasjon

Nyheter og nyttig informasjon

4. desember 2019: 20% rabatt på parkering i sentrum

Alle som parkerer med Sesam Sesam i ByGarasjen og KlosterGarasjen får 20% rabatt på parkering hele byLØRDAG 7. desember.

 

 

14. november 2019: Midlertidig redusert kapasitet i KlosterGarasjen

Bergen Parkering AS må i en periode fremover redusere kapasiteten i KlosterGarasjen som følge av behov for utbedring av betongsøyler. Vi beklager ulempene den reduserte kapasiteten vil medføre i perioden. Den samlede parkeringskapasiteten i Bergen sentrum vil ikke reduseres. Det er normalt sett tilgjengelige plasser i ByGarasjen, og parkeringshuset på Nøstet ved Hurtigruteterminalen ble åpnet for allmenn parkering i forrige uke.

8. september 2018: 20% rabatt på parkering i sentrum

Alle som parkerer med Sesam Sesam i ByGarasjen og KlosterGarasjen får 20% rabatt på parkering hele byLØRDAG.

21. april 2018: 20% rabatt på parkering i sentrum

Alle som parkerer med Sesam Sesam i ByGarasjen og KlosterGarasjen får 20% rabatt på parkering hele byLØRDAG. Les mer her.

April 2018: Nye ladeplasser i NordnesGarasjen

Arbeidet med å utvide ladekapasiteten i NordnesGarasjen har pågått en stund, og vi vet mange har vært nysgjerrige og spente på ferdigstillelse. I dag 13. april har vi skrudd på strømmen, og ønsker alle våre kunder i NordnesGarasjen velkommen til å ta i bruk de splitter nye ladeplassene. Les mer her.

Mars 2018: Påskekonkurranse!

🐣Bypåske eller hyttekos på fjellet?🐣

påske2

Vi i Bergen Parkering AS vil gjerne dele ut litt ekstra hygge til påskeferien! Vi gir bort påskesnop, gøye effekter og et morsomt brettspill for store og små 🎲

Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å like Facebook-siden vår. Legg gjerne igjen litt påskestemning i kommentarfeltet også 🌟🐰🐥🍊🍫🎿

Vi trekker to heldige vinnere blant våre Facebook-følgere mandag 26. mars kl. 14:00. Premien hentes ved vårt døgnbemannet kundesenter i ByGarasjen. Ettersom vi trekker to heldige vinnere, kan du også tipse vennene dine om konkurransen 🙂

Oppdatert: Vi har trukket to heldige vinner blant våre følgere i dag 26. mars. Vinnerne er blitt kontaktet. Takk for oppmerksomheten og engasjementet!

Mars 2018: Abonnement i NordnesGarasjen

Fra og med 7. mars 2018 er det dessverre ikke mulig å bestille abonnement i NordnesGarasjen på grunn av kapasiteten i anlegget. Følg med på her på nettsiden vår, eller på Facebook-siden vår for oppdatert status.

 

Desember 2017: Nytt faktura- og abonnementssystem

Fra 1.1.18 vil vi ta i bruk Sesam Sesam-systemet for fakturering og administrasjon av alle våre abonnementsavtaler. Dette gjør vi for å kunne tilby våre kunder mer fleksible abonnementer, med større mulighet til selvbetjening og mer innsikt i egne abonnementsavtaler. I NordnesGarasjen betyr det også en overgang fra et tungvint oblatsystem, til et effektivt system med elektronisk registrering og kontroll av bilnummer.

November 2017:  Bergen Parkering og Bergen Kino har inngått samarbeid

Har du Sesam Sesam og kjøper kinobilletten i kinoappen får du nå 40 % på parkering i KlosterGarasjen, ByGarasjen og ByGarasjen ladeområde. Les mer her.

For elbiler med miljørabatt i ByGarasjen gis det også kinorabatt på denne.

forside-kino

August 2017: Fjerning av bindingstid for privatabonnement i ByGarasjen

Bindingstiden på ett år som har vært tilknyttet privatabonnement i ByGarasjen er besluttet fjernet med umiddelbar virkning. Nye kunder og eksisterende kunder som har tegnet abonnementet siste 12 måneder kan dermed se bort fra denne. Avtalevilkårene vil gjennomgå revisjon og endrede vilkår gjeldende fra 1.1.2018 vil kommuniseres alle kunder i god tid.

Juli 2017: Ladeområdet i ByGarasjen er nå tilrettelagt for Renault Zoe

Vi har utført noen endringer på Norges mest fremtidsrettede ladeområde, og nå kan Renault Zoe også benytte seg av tilbudet. Hele rekken med ladepunkt som vender innover mot parkeringsanlegget kan benyttes av Renault Zoe. Der har vi montert trafoer som konverterer spenningen på strømmen til 400V. Øvrige ladbare kjøretøy kan benytte seg av alle ladepunktene.

Mars 2017: Vinn gratis parkering i ByGarasjen i to måneder!

vinn gratis parkering

Alt du trenger å gjøre er å like vår Facebookside. Fortell gjerne dine venner om konkurransen også! Konkurransen gjelder i hele april 2017.

15% rabatt på parkering i hele påsken!

feat-påske

Vi har gleden av å tilby alle Sesam Sesam-kunder 15% rabatt på parkering i ByGarasjen og KlosterGarasjen i hele påsken! Les mer om påsketilbudet vårt her.

Desember 2016: Ny parkeringsforskrift fra 1.1.17

1. januar 2017 trer den nye parkeringsforskriften i kraft. Hensikten er å få likest mulig regler for private og offentlige parkeringstilbydere. Målet med den nye parkeringsforskriften er å gjøre regelverket enklere, mer brukervennlig og styrke forbrukerens stilling. Det opprettes også en ny klagenemnd og et parkeringstilsyn.
Her kan du finne en oversikt over endringer som vil ha mest å bety for deg som kunde.

Desember 2016: Ekte julestemning finner du i Bergen sentrum

rabattbilde

byLØRDAG den 10. desember er det 20% rabatt hele dagen på parkering i ByGarasjen og KlosterGarasjen med Sesam Sesam!

Les mer om alle de gode tilbudene og arrangementene på bergensentrum.no

04.11.2016 – Ladeområdet skaper interesse og begeistring

Vi er tydeligvis ikke de eneste som er begeistrert for nystatsingen vår! Vi har fått omtaler i flere kanaler etter åpningen av ladeområdet. Se egne saker hos Din Side, Norsk elbilforening (også på Facebook) og Elbilplassen. Interessen trosser også landegrensene, og vi har fått omtale og oppmerksomhet på den tyske siden TFF Forum – en forumside For Tesla-entusiaster.

1. november ble ladeområdet offisielt åpnet av klimabyråd Julie Andersland. Les mer om åpningen her.

18.10.2016 – Vi åpner nytt ladeområde i ByGarasjen for ladbare kjøretøy!

Les mer her.

20.09.2016 – Heisen på midten av ByGarasjen er i drift igjen

Den nye heisen på midten av ByGarasjen er nå satt i drift. Vi gleder oss til å ta den i bruk med våre kunder!

11.08.2016 – Heis på midten av ByGarasjen avstengt fram til 16.9.16

Det skal monteres ny heis noe som medfører at heisen vil bli avstengt i perioden 15.8.16 til 16.9.16.

For de som ikke kan bruke trappene er det 2 andre heiser i ByGarasjen. Se oversiktskart i og rundt anlegget for å finne heisen nærmest deg.

De andre heisene går ikke til undergangen som fører til andre siden av Fjøsangerveien. For å komme til undergangen fra heisene i Nord eller Syd, må en følge fortauet på gateplanet til gangveien som fører ned til undergangen.

Vi håper de som har anledning tar dette sporty og bruker trappen for å få litt ekstra trim.
Vi gleder oss sammen med våre kunder til å ta i bruk den nye heisen!

15.06.16 – Gjennomført kundeundersøkelse mai/juni 2016

Bergen Parkering AS jobber kontinuerlig for å forbedre kundeopplevelsen ved parkering i våre anlegg. Det gjøres stadig løft i både byggkvalitet, tekniske systemløsninger og service. For å måle temperaturen på dette arbeidet har selskapet i mai og juni 2016 gjennomført en kundeundersøkelse. Undersøkelsen ble distribuert til ca 3.000 kunder og ga 998 respondenter.

Vi vil takke våre kunder for meget gode tilbakemeldinger som bekrefter god tilfredshet med våre anlegg og tjenester! KlosterGarasjen befester i undersøkelsen sin posisjon som byens beste parkeringsanlegg!

Resultatene viser en tydelig forbedring fra forrige undersøkelse i 2014 og bekrefter at det gjøres mye riktig. Vi har også fått mange gode og interessante innspill til endringer og forbedringer som vi vil benytte i videre arbeid.

Vi vil samtidig gratulere tre heldige vinnere blant respondentene som hver vil motta et byGAVEKORT til en verdi av kr 500. byGAVEKORT kan benyttes hos mer enn 320 brukersteder innen shopping, servering, kultur og opplevelser i Bergen sentrum.

10.05.2016 – Skal du parkere i sentrum på 17.mai?

En strålende 17.mai ønskes deg fra alle oss i Bergen Parkering AS! Gratulerer med dagen!

Vi vil gjøre våre kunder i KlosterGarasjen og ByGarasjen oppmerksom på endret kjøremønster i sentrum tirsdag 17. mai. Adgang til KlosterGarasjen fra Jonsvollsgaten blir ikke berørt. Vi anbefaler i midlertid våre kunder kjørende fra Nord å bruke Fløyfjellstunnelen med tanke på sperrede veier i store deler av sentrum.

OBS: Damsgårdstunnelen, Løvstakktunnelen og Nygårdstunnelen (mot sentrum) stenges i tidsrommet kl. 09.00–12.00.

Adgang til ByGarasjen blir ikke berørt.
Les mer om trafikkregulering i sentrum på 17. mai komiteens nettsider.

På 17.mai vil vi ha ekstra personell i anleggene for å hjelpe deg som parkerer og sørge for en smidig trafikkavvikling inn og ut. Vi anbefaler alle våre kunder å registrere seg i Sesam Sesam for å unngå køer ved innkjøring og ved betalingsautomatene. Kredittkortterminalene ved innkjøring vil bli stengt.

Alle utenom Sesam Sesam-kunder må trekke billett og betale ved én av våre automater før utkjøring.


30.04.2016 – Endret kjøremønster under Bergen City Marathon

Vi vil gjøre våre kunder i KlosterGarasjen og ByGarasjen oppmerksom på endret kjøremønster i sentrum lørdag 30. april. Adgang til KlosterGarasjen blir ikke berørt. Vi anbefaler imidlertidig våre kunder kjørende fra Nord å bruke Fløyfjellstunnelen og Nygårdstunnelen med tanke på sperrede veier på Bryggen og Torget.
Adgang til ByGarasjen blir ikke berørt.
Se løypekart og informasjon om trafikale inngrep på Bergen City Marathon sine sider.