Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Halv pris på søndag!

Julebyen Bergen

Tiden for juleshopping er her! I Bergen sentrum finner du de aller beste tilbudene, og en julestemning uten like. Akkurat nå er det ekstra viktig at du bruker tilbudene i byen din, hvis du vil at de skal være der i morgen. Under førjulstiden har mange av butikkene i sentrum ekstra gode tilbud, blant annet på byNATT 9. desember og under byJUL 13. til 19. desember. Gjør et kupp i butikkene, og kos deg i byen din!

I tillegg er det som vanlig søndagsåpne butikker og kjøpesentre i sentrum, og på søndagene får du alltid halv pris på parkering i ByGarasjen, GriegGarasjen og KlosterGarasjen. Det samme gjelder fra mandag til lørdag etter kl. 19.

Trygg handel i sentrum

Dessverre er det for tiden mindre folk i sentrum enn det pleier å være på denne tiden av året. Det betyr at det er mange ledige parkeringsplasser, og ekstra gode muligheter for å gjøre en trygg og hyggelig handel. Bli med: sammen skaper vi trygg handel og tar vare på byen vår! For å ivareta smittevernstiltak og sørge for trygg shopping, anbefaler vi bruk av app eller betaling på nett.