Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Vi utvider plassene i ByGarasjen igjen

Siste etappe i gigantprosjektet med oppgradering av p-plassene i p-huset står nå for tur!

Neste uke vil vi stenge den søndre delen av plan 1 for å merke opp nye, bredere p-plasser. Dette betyr redusert kapasitet i ByGarasjen i høstferien.

I ByGarasjen har vi hatt et spennende prosjekt på gang, hvor vi merker opp igjen alle p-plassene i parkeringshuset med opptil 30 cm ekstra bredde. Vi startet sommeren 2022, den gang på den nordre delen av plan 1, mot Bergen Storsenter. I fjor oppgraderte vi alle plassene på plan 3 (taket) og plan 2, og tilbakemeldingene er klare: kundene merker godt at det er bedre boltreplass i p-huset.

Nå benytter vi vinterferien til å ta de siste 400 plassene på plan 1, det vil si den halvdelen som er nærmest AdO Arena og Lille Lungegårdsvann. I den forbindelse, vil plan 1 sør være avstengt fra og med 26. februar kl. 6, og alle biler må forlate området innen stenging. Under arbeidsperioden vil den totale kapasiteten i ByGarasjen være redusert med ca. 400 plasser. Heldigvis vil det være lavere belegg i p-huset i uke 9 grunnet vinterferie, og vi regner derfor med at det ikke vil være betydelige kapasitetsproblemer mens arbeidet pågår. Gjenåpning av plan 1 er planlagt senest natt til mandag 4. mars, med nye og bredere p-plasser for alle!

Ved spørsmål om stengingen, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på e-postchat eller vår kundetelefon 55 56 88 70 (hverdager kl. 08:00 – 15:00).

Vi beklager ulempen og takker for tålmodigheten!

 

Bilde av en bil parkert i et parkeringshus