Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Vedlikehold i ByGarasjen og GriegGarasjen

Fellesferien er i gang for mange, med tanker om reise, varme og sol. Hos Bergen Parkering har vi fortsatt hendene fulle hele sommeren!

 

Ettersom parkeringsmønsteret ofte endrer seg om sommeren, spesielt i juli, benytter vi anledningen til å gjennomføre vedlikeholdsprosjekter i parkeringshusene våre. Vi er godt i gang med å skifte ut belysningen i GriegGarasjen til LED-lys, og i den forbindelse, må vi stenge hele plan i perioder. U4 er ferdig, og nå står U3 for tur. Det største og mest populære planet, U2, blir stengt i augst. Vær ekstra obs på skilting og informasjon i dagene framover, for å sikre at du kan stå parkert så lenge du ønsker og ikke kommer i veien for stenging.

 

 

 

I ByGarasjen har vi et spennende prosjekt på gang, hvor vi skal merke opp igjen en god del av de 2 205 p-plassene i parkeringshuset. Det sier seg selv at over 2 000 p-plasser fordelt på 60 000 kvadratmeter er et gigantprosjekt. Vi begynner på plan 1, i Nord-enden av p-huset (nærmest Bergen Storsenter). Dette prosjektet er spesielt viktig da det vil kunne gi plassene sårt tiltrengt bredde, uten å minke kapasiteten i parkeringshuset. Ved ny oppmerking kan p-plassene få opptil 20-30 cm ekstra bredde.