Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Verdenscup i triatlon i Bergen

Denne helgen blir det futt i sentrum i forbindelse med World Triathlon Cup 2022 i Bergen.

I perioden fra 25. til og med 28. august, får Bergen verdens beste triatlonutøvere på besøk. Disse skal utfordre vår lokale olympiske mester Kristan Blumenfelt, verdensmester i Ironman Gustav Iden og resten av de lokale utøverne på landslaget.

Det kommer til å være flere arrangementer og stengte veier i sentrum, og vi anbefaler derfor å ta forholdsregler hvis du kommer til byen med bil. Bryggen blir stengt fra fredag kl. 18.00 til og med søndag. Dette betyr begrenset parkering rundt havneområdene, fortrinnsvis på Dreggekaien og Bradbenken som er områder med reservert parkering.

I tillegg vil flere deler av sentrum stenges på søndag, som er den store cup-dagen. Mesteparten av aktiviteten vil være rundt Vågen og Nordnes. Blant annet vil C. Sundts gate være stengt for bilkjøring, noe som medfører begrenset tilgang til blant annet Munkebryggen og Holbergskaien.

Vi anbefaler som vanlig å sette bilen fra seg i parkeringshusene i utkanten av sentrum, da slipper du å tenke på stengte veier og omkjøringer. Du kommer deg til ByGarasjen, GriegGarasjen og KlosterGarasjen fra alle de store innfartsårene.

I tillegg er det alltid lurt å ta en titt på ledig-parkering.no før du setter deg i bilen, og sjekke hvor det er ledig plass. Av erfaring vet vi at KlosterGarasjen kan fylles opp når det er mye aktivitet i sentrum, mens ByGarasjen er større og dermed har bedre kapasitet.

Finn ut mer og se hele programmet for Eviny World Triathlon Cup Bergen 2022 her.