Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Velkommen til nye GriegGarasjen!

Bergen Parkering har overtatt driften av parkeringshuset under Grieghallen. Det betyr Sesam Sesam, med andre ord bomfritt, billettløst, mindre kø og en lokal operatør for en enkel og trygg parkering.

Foto: Eilif Stene

Fra og med i dag 16. august, er parkeringshuset under Grieghallen bom- og billettfritt!

– Bergen Parkering AS fylte 10 år ved årsskiftet og dette er en veldig hyggelig måte å markere jubileet på, sier Trond Birkeland som er daglig leder i Bergen Parkering AS.

Bergen Parkering trer inn som ny leietaker og operatør i parkeringshuset, og har dermed innlemmet garasjen i sin portefølje. Det vil si at parkeringshuset har fått ny profil og nytt navn i tråd med Bergen Parkerings merkevare: Grieg Park er nå GriegGarasjen!

GriegGarasjens «makeover» innebærer også en modernisering av parkeringssystemet. De fleste har nok opplevd å stå i kø i parkeringshus som følge av utfordringer med betalingen ved bommene. Bommene skal nå bort til fordel for billettfri og bomfri parkering.
– Kundene våre får nå en mer smidig opplevelse og mindre køer, som kan oppstå på dager med stor trafikk.

Er bilen din allerede registrert i Sesam Sesam eller EasyPark? Da trenger du ikke å foreta deg noe for å parkere under Grieghallen. Betalingen vil skje helt automatisk, og det eneste du trenger å tenke på er å ha en fin dag i sentrum.

Nytt navn og rimeligere parkering

Bergen Parkerings profil gir høy gjenkjennelsesfaktor i Norges nest største by, og er godt kjent fra parkeringshus som ByGarasjen og KlosterGarasjen.

Når selskapet nå har innlemmet garasjeanlegget under Grieghallen i sin portefølje, innebærer det både ny profil og nytt navn i tråd med Bergen Parkerings merkevare. Bergen Parkering har også justert på den tidligere prismodellen i anlegget.

– Nå er det samme pris i nye GriegGarasjen som i KlosterGarasjen. Det betyr at det blir litt rimeligere å parkere her på dagtid, i tillegg til at det er halv pris på kveld og søndager.

Gå tørrskodd til konserter og messer

Foto: Eilif Stene

GriegGarasjen er et trygt, flott og velholdt parkeringsanlegg som både er godt belyst og har gode og brede parkeringsplasser. I tillegg ligger garasjen sentralt til i nærheten av det meste i sentrumskjernen.

– Vi håper selvfølgelig på en høst og en fremtid der kulturopplevelsene i Grieghallen vil ta seg opp igjen. Fra parkeringshuset kan man gå tørrskodd via trapp eller heis videre til Grieghallen, sier Birkeland.

Parkeringshuset under Grieghallen åpnet portene i 2006 og har 413 parkeringsplasser. Øverste nivå benyttes også jevnlig av Grieghallen til arrangement som messer, konferanser og konserter. Fra parkeringshuset går man tørrskodd videre til Grieghallens mangfoldige tilbud av kulturopplevelser.