Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Bildet av Bergen sentrum tatt fra Fløyen mot Bergensfjorden

Nyt kvelden med halv pris på parkering

Solen titter fram og sentrum yrer med liv. Få mest mulig ut av de lyse, lange sommerkveldene med halv pris på parkering etter kl. 19.

Bilde av Lille Lungegårdsvann og sentrumsgatene rundt, tatt fra FjellsidenKom til sentrum for å nyte det beste Bergen har å by på! Bergen Parkering AS, med nesten 4 000 parkeringsplasser i sentrum, gir deg den enkleste og mest sømløse løsningen når du skal til sentrum med bil. Alle de tre største parkeringshusene i sentrum er bomfrie med automatisk skiltgjenkjenning. Både i ByGarasjen, GriegGarasjen og KlosterGarasjen kan alle parkere trygt og enkelt med automatisk og berøringsfri parkering. Last ned appen Sesam Sesam i forkant av byturen, eller betal på nett når du kommer hjem.

Bergen Parkering gjør alt for å gi kundene sine byens enkleste parkering. Det er alltid halv pris på parkering etter kl. 19.00, og hele søndag. Perfekt når du skal nyte alle tilbudene på byNATT, eller når du skal til sentrum for å gå på kino, restaurant, konsert eller noen andre opplevelser og aktiviteter kun Bergen sentrum kan tilby.

byNATT torsdag 15. juni har mange av butikkene i sentrum ekstra gode tilbud fra morgen til kveld! Gjør deg klar til sommeren og nyt sydlandsk stemning i sentrum blant mer enn 800 butikker og serveringssteder i verdens vakreste by!

Husk at du kan lett planlegge turen til sentrum, og velge det parkeringshuset som har best plass, ved å sjekke ledig-parkering.no for sanntidsoppdateringer på antall ledige parkeringsplasser og ladeplasser.

Velkommen til ledig, trygg, enkel og rimelig parkering i ByGarasjen, GriegGarasjen og KlosterGarasjen!