Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Årets største festival er i gang!

Fra 14. til 17. juni, er det igjen duket for en av årets største happenings: Bergenfest!

Bergenfest er Vestlandets største musikkfestival og finner sted ved historiske Bergenhus Festning, ytterst på Bryggen. Festivalen, som strekker seg over fire dager i juni hvert år, byr på norske og internasjonale artister i verdensklasse.

Det er forventet ekstra mye aktivitet i sentrum denne uken, og vi vil derfor komme med noen tips til deg som skal til sentrum med bil.

 

Sjekk i forveien!

Det er sommer, det er festival og Bergen sentrum viser seg fra sin beste side. Det betyr ekstra mange biler i sentrum og i parkeringshusene. Vi anbefaler deg å sjekke ledig-parkering.no før du drar hjemmefra og når du nærmer deg sentrum, for å hindre bomtur og vanskelige omkjøringer. Tallene endrer seg fort når så mange mennesker skal inn til byen, derfor er det lurt å sjekke i forveien.

 

Last ned Sesam Sesam

Sjekk at du har en aktiv og gyldig Sesam Sesam-avtale før du parkerer, så slipper du å tenke på å finne en betalingsautomat etter en lang dag i sentrum. Så lenge du har registrert betalingskort og bilnummer i appen, er du good to go! Hvis du ikke har app for automatisk betaling, anbefaler vi å heller betale på nett innen 48 timer etter parkeringsbesøket. Av erfaring vet vi at køen ved betalingsautomatene kan være lang når alle skal hjem etter en konsert.

 

Ha tålmodighet

Det er gjerne flere tusen mennesker som skal både inn og ut av parkeringshusene samtidig etter en konsert, så ting kan ta litt lengre tid enn du er vant til. Følg godt med på trafikken på stedet og smør deg med tålmodighet, din tur kommer også!

 

 

Sist men ikke minst: Kos deg!

Ikke stress, prøv å nyte dagen. Det er foreløpig meldt knallvær hele uken, noe som gir fantastiske forutsetninger for årets største festival.