Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Ut av fokus bilde av pariserhjul og julelys på Bergen Julemarked

Halv pris på parkering hele søndag

I Bergen sentrum finner du de aller beste tilbudene, og en julestemning uten like. Nyt førjulstiden med halv pris på parkering hele søndag!

 

Høsten og vinteren i Bergen er alt annet enn grå og kjedelig. Og det beste av alt? Å komme seg dit er overraskende enkelt! Gjør et kupp i butikkene, og kos deg i byen din!

Bilde av en mann og en dame ute på et julemarked

Opplev magisk julestemning i sentrum.

Shopping er best i sentrum

Bergen sentrum byr på over 800 butikker og spisesteder. Her finner du alt fra spesialbutikker til store flaggskipbutikker, Michelin-restaurant og smaker fra alle verdens hjørner. Fram mot jul får du også ekstra gode tilbud på kampanjedager som byNATT og byJUL som varer fra 11. til 17. desember. Det er den perfekte anledningen til å sjekke alle de ekslusive butikkene du ikke finner noe annet sted enn i sentrum.

Vil du gjøre unna juleshopping når det er litt mindre trykk? Da anbefaler vi søndagsåpne butikker og kjøpesentre i sentrum. Og husk: på søndagene får du halv pris på parkering i ByGarasjen, GriegGarasjen og KlosterGarasjen. Den samme rabatten gjelder fra mandag til lørdag etter kl. 19. 

 

Bilde av en kvinne i et parkeringshus. Hun har mange julegaver i hendende, lue på hodey, og smiler mens hun går bortover.

Gjør unna juleshopping på søndagsåpne butikker i sentrum.

 

Julebyen Bergen

Det er magisk julestemning overalt i Bergen! Julesesongen ble sparket i gang av Lysfesten, og nå står sentrumsattraksjonene på rekke og rad for å glede store og små i verdens vakreste by. Ekte julestemning finner du i sentrum med både Pepperkakebyen, Bondens Julemarked, og ikke minst regionens største juleattraksjonen: Bergen Julemarked! Fra 1. til 22.desember blir det karuseller, pariserhjul, mat, drikke, og varierte salgsboder på Festplassen. Den populære varmestuen med bar er også på plass. Det vil også være daglige aktiviteter, og programmet kan oppdateres på kort varsel., og du kan følge med her.

 

Bilde av pariserhjulet på Bergen Julemarked. Det er mørkt og masse julelys.

Julestemningen er overalt i sentrum.

 

Enkel og sømløs parkering

Sjekk at du har en aktiv og gyldig Sesam Sesam-avtale før du parkerer, da har du automatisk betaling av parkering i alle våre store p-hus i sentrum. Hvis du ikke har app for automatisk betaling, anbefaler vi å bruke vår splitter nye mobilautomat! Akkurat i tide til julehandelen, lanserer Bergen Parkering nå en helt ny form for mobilbetaling i alle de store parkeringshusene i sentrum. Det beste av alt: du trenger ikke å laste ned en app eller registrere en bruker. Det eneste du må gjøre, er å skanne en QR-kode med mobilen din. QR-koden tar deg til en nettside hvor du skriver inn bilnummeret ditt for å gjøre opp din pågående parkering. Du velger selv hvordan du vil betale: enten med kort eller Vipps. Hele prosessen tar i underkant av to minutter, og kan gjøres fra hvor som helst i p-huset, så lenge du fortsatt står parkert. Parkering blir ikke enklere enn dette!

I tillegg har du også mulighet til å betale på nett innen 48 timer etter parkeringsbesøket. Dette er spesielt praktisk hvis du har vært innom flere parkeringsanlegg i løpet av dagen. Da kan du heller ta hele oppgjøret når du kommer hjem, enkelt og greit.

Bilde av en ung mann som lener seg inntil en parkert bil i et parkeringshus. Han holder en smarttelefon i hendene og ser ned mot den. Over bildet er det tekst som beskriver hvordan man betaler for parkering med mobilen.