Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Ekte julestemning i sentrum!

Endelig kan Bergen sentrum by på storslått julestemning igjen!

 

Julebyen Bergen

Etter noen lange pandemiår med dempet julefeiring, kan sentrum endelig by på storslått julestemning. Julesesongen ble sparket i gang av Lysfesten, og nå står sentrumsattraksjonene på rekke og rad for å glede store og små i verdens vakreste by. Ekte julestemning finner du i sentrum, med Pepperkakebyen, Lumagica og ikke minst regionens største juleattraksjonen: Bergen Julemarked!

Shopping er best i sentrum

Tiden for juleshopping er her! I Bergen sentrum finner du de aller beste butikkene, og de beste tilbudene. Under førjulstiden har mange av butikkene i sentrum ekstra gode tilbud, blant annet på Black Week, byNATT og nattåpent. Gjør et kupp i butikkene, og kos deg i byen din!

Vil du gjøre unna juleshopping når det er litt mindre trykk? Da anbefaler vi søndagsåpne butikker og kjøpesentre i sentrum. Og husk: på søndagene får du alltid halv pris på parkering i ByGarasjen, GriegGarasjen og KlosterGarasjen. Den samme rabatten gjelder fra mandag til lørdag etter kl. 19. 

Sjekk i forveien

Usikker på om du finner parkeringsplass? Vi anbefaler deg å sjekke ledig-parkering.no før du drar hjemmefra eller når du nærmer deg sentrum, for å hindre bomtur. Da kan du lettere velge parkeringshus ut fra hvor du har tenkt deg og hvor det er mest ledig. Husk at KlosterGarasjen er nærmeste p-hus for de aller fleste destinasjoner i sentrum. Da slipper du også å kjøre gjennom trange og travle sentrumsgater. Det samme gjelder GriegGarasjen, hvor det er ekstra god plass kun et steinkast fra Festplassen.

Last ned Sesam Sesam

Sjekk at du har en aktiv og gyldig Sesam Sesam-avtale før du parkerer, så slipper du å tenke på å finne en betalingsautomat etter en lang dag i sentrum. Så lenge du har registrert betalingskort og bilnummer i appen, er du good to go! Hvis du ikke har app for automatisk betaling, anbefaler vi å heller betale på nett innen 48 timer etter parkeringsbesøket. Av erfaring vet vi at køen ved betalingsautomatene kan være lang når det er travelt i sentrum.

Velkommen til Julebyen Bergen!