Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Bergen City Marathon 29. april

Lørdag 29. april er det duket for en ny runde av Bergen City Marathon! Det blir masse aktivitet i sentrum, og vi har noen tips til deg som kommer med bil.

Les deg opp på trafikale avvik

Det blir mye endringer i trafikkbildet under Bergen City Marathon, og det krever at alle som kommer med bil leser seg opp før de tar turen inn til sentrum. Både ByGarasjen, GriegGarasjen og KlosterGarasjen er plassert rett ved innfartsårene, og det vil derfor fortsatt være mulig å komme seg til og fra p-husene stort sett uten problem, men det anbefales sterkt å sjekke trafikkreguleringene i sentrum nøye i forkant av besøket. Flere av sentrumsgatene stengt for biltrafikk, noen som igjen krever en større grad av planlegging før du kan sette fra deg bilen og nyte dagen. Bergen City Marathon har en detaljert oversikt over alle trafikkregulering i sentrum her. Legg merke til at Bryggen vil være stengt, og derfor vil være p-områdene våre rundt Bryggen også være utilgjengelige.

 

Sjekk i forveien!

Vi anbefaler deg å sjekke ledig-parkering.no før du drar hjemmefra og når du nærmer deg sentrum, for å hindre bomtur og vanskelige omkjøringer. Tallene endrer seg fort når så mange mennesker skal inn til byen, derfor er det lurt å sjekke to ganger.

 

Last ned Sesam Sesam

Sjekk at du har en aktiv og gyldig Sesam Sesam-avtale før du parkerer, så slipper du å tenke på å finne en betalingsautomat etter en lang dag i sentrum. Så lenge du har registrert betalingskort og bilnummer i appen, er du good to go! Hvis du ikke har app for automatisk betaling, anbefaler vi å heller betale på nett innen 48 timer etter parkeringsbesøket. Av erfaring vet vi at køen ved betalingsautomatene kan være lang.

 

Følg anvisningene på stedet

Flere gater er åpne for trafikk, men med redusert fremkommelighet. Det betyr at det kan være manuell dirigering på stedet, innsnevring av kjørefelt, eller at trafikk blir sendt tilbake dersom det er for stor pågang.

Ha tålmodighet

Ting kan ta litt lengre tid enn du er vant til. Følg godt med på trafikken på stedet og smør deg med tålmodighet, din tur kommer også!