Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Arbeid på Holbergskaien og Munkebryggen

Det vil pågå drift- og vedlikeholdsarbeid på Holbergskaien og Munkebryggen fra 19. juni og ut i uke 25. Dette vil dessverre påvirke parkeringskundene våre i noen dager.

 

Ny oppmerking av p-plasser

Alle parkeringsplassene langs gjerdet mot C. Sundts gate vil bli sperret av natt til mandag 19. juni. Dersom du står parkert langs gjerdet, må bilen flyttes senest søndag 18. juni. Det vil ikke være mulig å parkere langs gjerdet mens arbeidet med oppmerking og oppgradering pågår. Arbeidet er beregnet til å ta én dag. Det vil si at sperringen vil være fjernet innen tirsdag morgen. Vi anbefaler å bruke KlosterGarasjen i denne perioden.

Gravearbeid på kaiområdene

Det vil også pågå gravearbeid på kaikantene i samme periode, fra mandag 19. juni til og med onsdag 21. juni. Dette arbeidet vil ikke berøre parkeringsplassene i like stor grad, da det vil i hovedsak foregå utenom p-areal. Det vil likevel kunne merkes at det pågår arbeid, og trafikkmønsteret vil dessverre bli påvirket. Blant annet vil det ikke være mulig å kjøre langs kaikanten mellom Skur 14 og C. Sundts gate 33. Et par p-plasser på hjørnet (ved siden av det skraverte feltet) vil også bli sperret av under graveperioden, og ikke mulig å bruke de tre dagene.


Ved spørsmål om dette, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på e-post, chat eller vår kundetelefon 55 56 88 70 (hverdager kl. 08:00 – 15:00).