Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

One Ocean Week 15. til 21. april

Fra 15. til 21. april 2023 er Bergen stedet for debatt, erfaringsutveksling og opplevelser knyttet til en bærekraftig utnyttelse av havet.

One Ocean Week skal være et årlig arrangement som skal skape oppmerksomhet, og dele kunnskap, om den viktige rollen havet har for bærekraftig utvikling i et globalt perspektiv. Uken er åpen for alle som er interessert i å bevare og bruke havet, sjøene og de marine ressursene på en bærekraftig måte. Programmet under One Ocean Week finner sted på mange ulike arenaer i Bergen sentrum.

Uken starter spektakulært med hjemkomsten av Statsraad Lehmkuhl. Kongen kommer for å delta på åpningen. Vil du også bli med? Møt opp på Bryggen lørdag 15. april. Søndag 16. april blir det familiedag på Bryggen med aktiviteter og moro for alle. I din forbindelse vil Bryggen være stengt for biltrafikk, noe som også medfører at Dreggekaien og Bradbenken vil være stengt i en periode. Parkeringsplassene på Dreggekaien og Bradbenken vil derfor være utilgjengelige fra fredag 14. april kl. 16.00 til og med tirsdag 18. april kl. 08.00. Alle med fastprisavtale på området har fått e-post om dette, med informasjon om hvordan man skal forholde seg til stengingen.

Vi anbefaler som vanlig å sette bilen fra seg i parkeringshusene i utkanten av sentrum, da slipper du å tenke på stengte veier og omkjøringer. Du kommer deg til ByGarasjen, GriegGarasjen og KlosterGarasjen fra alle de store innfartsårene.

I tillegg er det alltid lurt å ta en titt på ledig-parkering.no før du setter deg i bilen, og sjekke hvor det er ledig plass. Av erfaring vet vi at KlosterGarasjen kan fylles opp når det er mye aktivitet i sentrum, og vi anbefaler derfor GriegGarasjen, eller ByGarasjen som er større og dermed har bedre kapasitet.

Mer informasjon om enkeltarrangementer og påmelding finner du på oneoceanweek.com