Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Bilde av ByGarasjen tatt fra luften. Vi ser taket er fullsatt med biler. I bakgrunnen ser man Fløyfjellet og Store Lungegårdsvann.

Framgang på plan 3 i ByGarasjen

Arbeidet med å merke opp alle p-plassene i ByGarasjen på nytt er godt i gang. Årvåkne bilister har allerede begynt å ta de nye plassene i bruk.

 

Det er snart to uker siden vi startet prosjektet på plan 3 i ByGarasjen, hvor vi skal oppgradere alle p-plassene på planet med større bredde. Vi startet med å sperre den sørlige enden av planet, og nå står resten for tur. Etterhvert som arbeidet ferdigstilles, vil flere og flere av radene åpne opp igjen for parkering, nå med bedre boltreplass. Allerede i dag kunne man ta i bruk ca. 200 av de nye plassene, og forskjellen er markant.

 

 

Nå har vi også sperret av den andre halvdelen av plan 3, og vi setter i gang arbeidet så snart det er mulig. Dessverre er det meldt vått neste uke, noe som kan forsinke utførelsen, men plassene vil være avstengt selv om det ikke pågår arbeid hele dagen, hver dag. Dette er for å sikre at entreprenøren kan sette i gang så snart været tillater det, uten parkerte kjøretøy i veien. Legg merke til at det kan være litt annet kjøremønster enn du er vant til de neste dagene. Vær derfor oppmerksom på å følge anvisning på stedet, og ikke bare kjøre etter gammel vane.

 

 

Til tross for redusert kapasitet, har vi fortsatt noen hundre ledige plasser hver dag i ByGarasjen. Det er lavere belegg i p-huset i juli grunnet sommerferie, og vi forventer derfor ikke noe betydelige kapasitetsproblemer mens arbeidet pågår.

Vi takker for tålmodigheten, og gleder oss til å åpne «nye» plan 3 i ByGarasjen!

 

Ved spørsmål om stengingen, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på e-post, chat eller vår kundetelefon 55 56 88 70 (hverdager kl. 08:00 – 15:00).