Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Bilde av ByGarasjen tatt fra luften. Vi ser taket er fullsatt med biler. I bakgrunnen ser man Fløyfjellet og Store Lungegårdsvann.

Redusert kapasitet i ByGarasjen

Vi fortsetter gigantprosjektet med ny oppmerking av p-plasser. 800 nye p-plasser står nå for tur. Dette betyr redusert kapasitet på plan 3 av ByGarasjen i sommer.

I ByGarasjen har vi et spennende prosjekt på gang, hvor vi skal merke opp igjen alle p-plassene i parkeringshuset med økt bredde. Det sier seg selv at over 2 000 p-plasser fordelt på 60 000 kvadratmeter er et gigantprosjekt. Vi startet arbeidet i fjor sommer, den gang i den nordre enden av Plan 1 (nærmest inngangen til Bergen Storsenter). Nå setter vi i gang på plan 3 (taket) fra og med 25. juni.

Vi kommer til å stenge av et halvt plan om gangen, noe som dessverre vil påvirke den totale kapasiteten i ByGarasjen. Det er ca. 800 p-plasser på taket, og vi stenger av ca. 400 om gangen. Arbeidet er væravhengig, og det er vanskelig å si allerede nå når det vil bli ferdigstilt, men vi regner 2-4 uker. Heldigvis er det lavere belegg i p-huset i juli grunnet sommerferie, og vi håper at det ikke vil være betydelige kapasitetsproblemer mens arbeidet pågår.

Vi beklager ulempen og takker for tålmodigheten!

Ved spørsmål om stengingen, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på e-post, chat eller vår kundetelefon 55 56 88 70 (hverdager kl. 08:00 – 15:00).