Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Fjordsteam 2022

Denne helgen er det duket for folkefest i sentrum i forbindelse med Fjordsteam 2022.

I perioden fra 4. til og med 7. august, kommer veteranfartøy, krigsbåter, polfarere, veteranfly, dampkjøretøy og veteranbiler med mer til Bergen for å feire historien. Det kommer til å yre med liv i sentrum, og vi anbefaler derfor å ta forholdsregler hvis du kommer til byen med bil. Det vil være noe begrenset parkering rundt havneområdene, men dette gjelder kun områder med reservert parkering. Noen parkeringsanlegg i området rundt Bryggen vil være stengt, men dette gjelder kun Dreggekaien og Bradbenken.

Vi anbefaler som vanlig å sette bilen fra seg i parkeringshusene i utkanten av sentrum, da slipper du å tenke på stengte veier og omkjøringer. Du kommer deg til ByGarasjen, GriegGarasjen og KlosterGarasjen fra alle de store innfartsårene.

I tillegg er det alltid lurt å ta en titt på ledig-parkering.no før du setter deg i bilen, og sjekke hvor det er ledig plass. Av erfaring vet vi at KlosterGarasjen kan fylles opp når det er mye aktivitet i sentrum, mens ByGarasjen er større og dermed har bedre kapasitet.

Finn ut mer og se hele programmet for Fjordsteam 2022 her.