Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Bergen Parkering tar Bartekampen!

For tredje året på rad arrangerer Prostatakreftforeningen den landsdekkende kampanjen Bartekampen, og Bergen Parkering er med på kampen!

Bartekampen blander humor og alvor for å samle inn penger til forskning på prostatakreft og øke kunnskap om sykdommen. Prostatakreft rammer flere mennesker i Norge enn noen annen kreftsykdom. Hvert år får 5 500 nye mennesker diagnosen, og hele 900 av disse dør. I tillegg er det godt over 60 000 som lever med sykdommen.

Bergen Parkering er en bedrift hvor menn er i flertall, noe som også gjelder hele bransjen vår. Derfor er det viktig for oss å være med på kampen for å bekjempe en alvorlig sykdom, og støtte alle som jobber mot Norges vanligste kreftdiagnose.

 

I år har vi valgt å bidra på flere måter: i tillegg til å gi sponsormidler, støtter vi også Bartekampen med tid og energi  – eller rettere sagt blod, svette, og tårer! Bergen Parkering opprettet et eget lag blant de ansatte som deltar på Bartemilen! 🏃‍♀️ 💨 👟

Det er lett å glemme S’en i ESG, men den er minst like viktig som de andre bokstavene, og definitivt den som står nærmest menneskene i en bedrift. Sosial bærekraft skjer på globalt nivå, lokalt nivå, og på individnivå. Bergen Parkering skal være en ansvarlig aktør i samfunnet og en positiv bidragsyter for bærekraftig utvikling. Å involvere de ansatte i bærekraftsarbeidet er mer enn å holde presentasjoner om strategi og ENØK-tiltak. Å tilrettelegge for at de ansatte selv deltar i Bartekampen, bidrar til å styrke fellesskapsfølelsen: sammen jobber vi mot et felles meningsfullt mål. Denne typen aksjoner kan også være med på å skape et positivt og engasjert arbeidsmiljø.

 

Det er fortsatt mye igjen av november, og fortsatt god tid til å delta i Bartemilen! Bartemilen er et virtuelt løp til inntekt for Bartekampen – det vil si at man gjennomfører løpet når og hvor som helst i løpet av november måned. Alle deltar ut fra egne forutsetninger: man velger selv distanse (5 km eller 10 km), og hvordan den skal avlegges: gå, jogge, løpe, krabbe, hoppe, eller hva som helst! Man velger også selv tidspunkt, og kan gjennomføre løpet over flere dager, for eksempel utføre 2 km per dag i én uke.

Vi oppfordrer alle som kan til å være med på denne lavterskelaktiviteten for en meget god sak.
Les mer om: