Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Bilde av ByGarasjen tatt fra luften. Vi ser taket er fullsatt med biler. I bakgrunnen ser man Fløyfjellet og Store Lungegårdsvann.

Redusert kapasitet i ByGarasjen i høstferien

Vi fortsetter gigantprosjektet med oppgradering av plassene i p-huset, og 400 plasser på plan 2 står nå for tur. Dette betyr redusert kapasitet i ByGarasjen i høstferien.

I ByGarasjen har vi et spennende prosjekt på gang, hvor vi merker opp igjen alle p-plassene i parkeringshuset med opptil 30 cm ekstra bredde. Vi startet arbeidet i fjor sommer, den gang på plan 1. I sommer oppgraderte vi alle plassene på plan 3 (taket) og kundene merker godt at det er bedre boltreplass i p-huset. Nå setter vi i gang på plan 2 fra og med 7. oktober kl. 18, og alle biler må forlate området innen stenging.

Vi kommer til å stenge av halvparten av plan 2, noe som reduserer den totale kapasiteten i ByGarasjen med ca. 400 plasser. Den nordre halvdelen av plan 2 er fra rad 1 til og med  rad 11, det vil si den halvdelen som er nærmest Bergen Storsenter. Heldigvis vil det være lavere belegg i p-huset i uke 41 grunnet høstferie, og vi regner derfor med at det ikke vil være betydelige kapasitetsproblemer mens arbeidet pågår. Gjenåpning av plan 2 er planlagt natt til mandag 16. oktober, med splitter nye og bredere p-plasser for alle!

Det vil også pågå oppgradering av rulletrappene inne på Bergen Storsenter i uke 41. Dette kan føre til endringer i trasé for gående mellom ByGarasjen og Bergen Storsenter.

Vi beklager ulempen og takker for tålmodigheten!

Ved spørsmål om stengingen, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på e-post, chat eller vår kundetelefon 55 56 88 70 (hverdager kl. 08:00 – 15:00).