Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Bilde av ByGarasjen tatt fra fortauet i Fjøsangerveien

Redusert kapasitet i ByGarasjen etter nyttår

Vi fortsetter gigantprosjektet med oppgradering av plassene i p-huset, og 300 plasser på plan 2 står nå for tur. Dette betyr redusert kapasitet i ByGarasjen fra 2. januar.

I ByGarasjen har vi et spennende prosjekt på gang, hvor vi merker opp igjen alle p-plassene i parkeringshuset med opptil 30 cm ekstra bredde. Vi startet arbeidet i 2022 den gang på plan 1. I 2023 oppgraderte vi alle plassene på plan 3 (taket), og halvparten av plan 2 – og kundene merker godt at det er bedre boltreplass i p-huset. Nå setter vi i gang med den andre halvdelen av plan 2 fra og med 2. januar, og alle biler må forlate området innen stenging.

Vi kommer til å stenge av halvparten av plan 2, noe som reduserer den totale kapasiteten i ByGarasjen med ca. 300 plasser. Den søndre halvdelen av plan 2 er fra rad 11 til og med  rad 21, det vil si den halvdelen som er nærmest AdO Arena. Ladeområdet på plan 2 vil ikke være påvirket. Der er plassene allerede merket opp med ekstra bredde, noe vi gjorde da vi økte ladekapasiteten til over 100 ladeplasser i desember 2022.

Stengingen er planlagt å vare fra 2. til 6. januar, altså alle ukedagene i uke 1. Heldigvis vil det være lavere belegg i p-huset i denne perioden siden mange fortsatt er på ferie, og vi regner derfor med at det ikke vil være betydelige kapasitetsproblemer mens arbeidet pågår. Gjenåpning av plan 2 er planlagt 7. januar, med splitter nye og bredere p-plasser for alle!

Vi beklager ulempen og takker for tålmodigheten!

Ved spørsmål om stengingen, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på e-post, chat eller vår kundetelefon 55 56 88 70 (hverdager kl. 08:00 – 15:00).