Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

God jul og godt nyttår!

2022 går mot slutten og vi retter blikket mot 2023, samtidig som vi ser tilbake på året som har vært.

2023 er et år hvor mange ukjente variabler gjør det vanskelig å forutse hva som kommer til å skje, samtidig som vi har mye spennende på gang. 2022 var et travelt år for Bergen Parkering AS, og vi gjennomførte mange store prosjekter. Det desiderte høydepunktet kom 17. oktober, da vi lanserte en verdensnyhet i NordnesGarasjen: Single Space ANPR! Et splitter nytt system for automatisk skiltgjenkjenning som leser hver enkel p-plass i et parkeringsanlegg. Vi er meget stolte av løsningen utviklet sammen med vår gode partner Hi tech Mobility; og ser fram til å fortsette å være en uredd innovatør i parkerings- og mobilitetsbransjen.

Bærekraft har vært den store, røde tråden gjennom alle årets prosjekter, enten de dreier seg om dobling av antall ladeplasser i ByGarasjen, eller innføring av ENØK-tiltak. Vi skiftet ut belysningen i både GriegGarasjen og ByGarasjen til moderne og energibesparende LED-armaturer. Vi har også startet et etterlengtet prosjekt i ByGarasjen hvor vi ser på hvordan ny oppmerking av p-plasser kan gi mer bredde uten å gå på bekostning av kapasiteten. For kapasitet var et av nøkkelordene i 2022: vi så en tydelig endring i folks reisevaner etter to år med pandemi og hjemmekontor, og skyhøyt belegg i p-husene på dagtid. I den forbindelse har vi gjennomført flere informasjonskampanjer for å veilede kundene våre når parkeringen er en viktig brikke i hverdagskabelen.

Vi fikk flere parkeringsanlegg under paraplyen vår i 2022, og utviklet i tillegg noen nye tjenester for partnere i nærliggende bransjer. Vi setter pris på å kunne tilby ekspertise og support til stadig flere aktører, og takker for tilliten!

Vi skal fortsette å levere enkle, gode og trygge parkeringsløsninger i 2023, og fortsette å være «best i klassen». Tusen takk til alle våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Vi vil ønske alle dere en god jul og et godt nyttår!