Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Bilde av et jentebarn som kommer ned vannsklie og plasker ned i et basseng

Badeglede året rundt på AdO Arena

Sommeren har kommet til sentrum! Lengter du etter badeferie? På AdO Arena er det alltid perfekt badetempeatur, uansett årstid.

Sommertid er badetid! På AdO Arena er det alltid perfekt badetempeatur, uansett vær. Her kan du svømme i et 50-meters basseng med høy internasjonal standard, stupe i det som allerede har blitt kalt at av Europas beste stupebasseng, eller fyke ned i en av vannskliene. I helgene og i ferier, er det også satt ut forskjellige badeleker for de som liker fart og moro. Når du besøker AdO Arena får du 40% rabatt på parkering i ByGarasjen. Dette lover definitvt god stemning! For å få rabatten, må du ha Sesam Sesam og registrere ditt bilnummer på AdO. Finn ut mer om AdO på deres nettside, hvor du også får sanntidsdata om badetemperatur og antall besøkende.

En kvinne og to små jentebarn står foran en plakat om 40% rabatt på parkering

Med 40 % rabatt på parkering i ByGarasjen, er AdO arena et attraktivt tilbud i sentrum. Foto: Schibsted Partnerstudios

 

Billigere badeglede

Morten Urdal, leder for drift, marked og salg ved AdO arena, roser samarbeidet med Bergen Parkering og fremhever rabattordningen for badegjestene som parkerer i ByGarasjen.

– Bergen Parkering gir 40% rabatt i ByGarasjen til alle som besøker AdO arena. Det er noe badegjestene våre benytter og setter pris på, og er spesielt myntet på de som ikke har mulighet til å reise kollektivt, forteller Urdal.

Urdal forteller at det er viktig for hele sentrum at parkering er lett tilgjengelig:

– Rabattene og godviljen til Bergen Parkering, kommer alle sentrumsaktørene til gode. Flere folk i byen, gir også flere gjester.

 

Bilde av et jentebarn i et svømmebasseng

Både store og små finner badeglede på AdO. Foto: Schibsted Partnerstudios

En egen oase på Nordnes

Lyst å bade ute, uten å fryse? Nordnes Sjøbad har nettopp åpnet for sesongen! Der finner du et utendørs oppvarmet 25 meters saltvannsbasseng som holder deilige 30 grader. For de tøffeste som ikke lar seg skremme av lav badetemperatur er det også mulig å ta en frisk dukkert i sjøen fra stupebrettene. Nordnes Sjøbad ligger som en egen oase i den idylliske Nordnesparken, og du kan parkere enkelt i NordnesGarasjen.

 

Nysgjerrig på flere gode tilbud og rabatter? Se oversikten her.

Bilde av hovedbassenget på Nordnes Sjøbad, med masse voksne og barn i og rundt bassenget på en solfylt dag.

Badegjester nyter solen. Foto: AdO Arena.