Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Nye ladepunkter i SolheimsGarasjen

Strømmen er på!

18 splitter nye ladepunkter i SolheimsGarasjen

Arbeidet med å utvide ladekapasiteten i SolheimsGarasjen har pågått en stund, og vi vet mange har vært nysgjerrige og spente på ferdigstillelse. I dag har vi skrudd på strømmen, og ønsker alle kundene våre velkommen til å ta i bruk de splitter nye ladeplassene.

For våre kunder med avtale i underetasjen i SolheimsGarasjen, er de nye ladeplassene på ventre side etter bakken ned til underetasjen. Det er installert 11 splitter nye ladepunkter, som nå er klare for bruk. For våre kunder i første etasje, finner er de nye ladeplassene der de gamle sto, hvor det nå er 7 ladeplasser totalt.

Ladepunktene med Type2 Mode3-kontakt tilbyr dynamisk ladeeffekt med opptil 3,7 kW / 16A, avhengig av biltype og antall samtidige ladinger. Ladespenningen er 230V. Ladeplassene er tilgjengelig for alle ladbare kjøretøy. I overetasjen gjelder det både faste avtalekunder og korttidsparkerende. I underetasjen kreves det selvfølgelig at man har fast avtale i kjelleren. Legg merke til at to av plassene i kjelleren vil være merket med reservert plass. Disse er ikke ledig til allmenn bruk.

Vi ber kundene våre vise hensyn og forlate ladeplassen når man har fått nok strøm, slik at flere kan benytte seg av dem. Legg også merke til at det er ladeplikt på alle ladeplassene, det vil si at man ikke kan parkere på en ladeplass uten å være tilkoblet ladepunktet. Overtredelse av ladeplikten kan medføre kontrollsanksjon.