Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Bilde av plan 3 i ByGarasjen på en solfylt dag med Ulrikem i bakgrunnen

Arbeid på plan 2 og 3 i ByGarasjen

Fra 19. februar, vil deler av plan 2 og 3 være avsperret på grunn av pågående vedlikeholdsarbeid. Dette vil blant annet påvirke HC-plassene mot Bergen Storsenter.

Denne uken starter et prosjekt i samarbeid med Bergen Storsenter, som skal oppføre en brannvegg mellom senteret og parkeringshuset. Dette innebærer at det bygges en ny murvegg fra den øverste etasjen i senteret, og videre oppover mot plan 2 og plan 3 i ByGarasjen.

For å gjennomføre prosjektet, må vi sperre av de delene av plan 2 og 3 som er nærmest Bergen Storsenter, hvor det blant annet skal settes opp stillas. Dette påvirker ikke kapasiteten i parkeringsanlegget noe særlig, men det vil være nødvendig for oss å flytte HC-plassene lenger inne i parkeringshuset. Disse blir flyttet til den første ordinære parkeringsrekken på plan 2, og det blir etablert et nytt gangfelt for gående omtrent der hvor HC-plassene opprinnelig sto.

Kundene våre vil sannsynligvis ikke merke så mye til arbeidet som er planlagt ferdig før sommeren, annet enn avsperringene og arbeidsstøy.

Vi takker for tålmodigheten deres, og beklager ulempen!