Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Bilde av heisene på plan C og D i KlosterGarasjen

Vedlikehold på heisene i KlosterGarasjen

Det blir utført vedlikehold i heissjaktene tirsdag 9. og onsdag 10. januar, noe som medfører redusert kapasitet.

Neste uke skal vi i gang med rengjøring av heissjaktene i KlosterGarasjen. Det betyr at vi må sperre av heisene mens arbeidet pågår. Vi stenger kun én heis om gangen, men selv det vil påvirke kapasiteten merkbart. Vi ber alle kundene vise hensyn, og oppfordrer til å benytte trappene så langt det lar seg gjøre, slik at de med størst behov for heisene blir prioritert.

Kunstvandring i trappene

Å ta trappene i KlosterGarasjen kan være en meget interessant opplevelse! Der har vi gjennomført et prosjekt med hjertehelse i fokus, for å oppmuntre kundene våre. KlosterGarasjen har alltid vært et parkeringshus utenom det vanlige. Tar du utfordringen om å gå opp alle trappene fra plan A til Klosteret, har du klatret tilsvarende hele Bergen rådhus.

Parkeringshuset er også kjent for kunstinstallasjonene sine. Det nyeste og mest omfattende prosjektet av gateartisten Slava Nemes, består av flere verk som pryder trappehusene i p-huset, hvor hjerte og helse er et gjennomgående tema. Installasjonen skal også fungere som en oppfordring til å bruke trappene – så får du en kunstutstilling på turen mellom parkeringsplanene og utgangene mot Klosteret og Strandkaien.

KlosterGarasjen skal være noe mer enn et vanlig parkeringshus. Anlegget er spesielt i utgangspunktet og med positive innslag som bidrar til både hjerte- og hjerneaktivitet ønsker vi å gi noe tilbake til byen.

Bilde av et stort kunstverk på toppen av trappehuset i KlosterGarasjen