Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Bilde av en familie som sitter i kinoseter og ser opp mot et lerret.

Ta med familien på kino i romjulen

Lyst å forlenge juleidyllen? Ta turen til Bergen Kino!

Kino er den perfekte aktiviteten for dagene mellom jul og nyttår. Familiefilmer er virkelig i rampelyset denne tiden av året, og Bergen Kino har et fantastisk utvalg for både store og små. Fra hjertevarmende animasjonsfilmer til spenningsfylte eventyr, finnes det noe for enhver smak. Kanskje du finner en ny julefavoritt i Bergen Parkering-salen, også kjent som Supersalen KP1!

Bergen Kino byr på store kinoopplevelser for alle aldre denne julen, og Bergen Parkering AS gir deg som alltid halv pris på kinoparkering.

Har du Sesam Sesam og kjøper kinobilletten i kinoappen får du 50% på parkering i KlosterGarasjen, ByGarasjen og ByGarasjen ladeområde. Du får rabatt på parkering både før, under, og etter filmen også, det vil si at du kan tilbringe hele dagen i sentrum til en billig penge. Rabatten gjelder 3 timer før og etter filmen, slik at du får god tid til å nyte alt sentrum har å by på, enten det være seg en matbit før filmen, eller en tur innom Pepperkakebyen etterpå.

Sjekk ut kinoprogrammet for julen 2023 her. Vi anbefaler blant annet storfilmene Bukkene Bruse på Badeland og Konvoi i Bergen Parkering-salen KP1.