Sesam Sesam – billettløs parkering

Sesam Sesam – billettløs parkering

Få en bedre parkeringsopplevelse med Sesam Sesam. Enkel parkering. Full kontroll.

Løsningen kan benyttes for å få tilgang til de over 3000 parkeringsplassene i KlosterGarasjen og ByGarasjen, og medfører at bommene åpnes automatisk når man kjører inn og ut av disse parkeringsanleggene.

Er du allerede registrert i Sesam Sesam? Da kan du logge inn på avtalen din her.

Ny bruker? Kom i gang

For å opprette avtale må du registrere din e-post adresse, kredittkort og registreringsnummer på bilen(e) som skal kunne kjøre billettløst i ByGarasjen og KlosterGarasjen. Trykk her for  å se hvordan man raskt registrerer seg i appen. Se også www.sesam-sesam.com for innlogging til din avtale eller nyregistrering.

 sesamsesam

Månedsparkering i ByGarasjen

Elbiler (EL og EK skilt) som er registrert i Sesam Sesam vil automatisk få 50% rabatt på ordinære time- og døgnpriser i ByGarasjen, samt et pristak på kr 630,- pr. kjøretøy, pr. kalendermåned. Etter at beløpet akkumulerer seg til kr 630,- får kjøretøyet betalingsfritak for resterende del av kalendermåned. Pristaket tilsvarer 50% av månedsprisen for et privat årsabonnement.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg en avtale i Sesam Sesam, enten via appen vår eller på www.sesam-sesam.com.

Merk at dette gjelder per kjøretøy, per kalendermåned og kun i ByGarasjen. Takster for lading eller andre tilleggstjenester inngår ikke i pristaket.

Spørsmål?

Les mer om tjenesten og få svar på vanlige spørsmål her. Du kan også ta kontakt med Sesam Sesam sitt support team på epost: support@sesam-sesam.com.

Om Sesam Sesam

Sesam Sesam er utviklet av Bergen Parkering AS i samarbeid med BTSignaal AS, som har lang erfaring med denne type teknologi fra drift av bomstasjoner.

Det er enkelt å legge til og fjerne kjøretøy fra avtalen, og du kan også deaktivere avtalen om du for eksempel låner bort bilen. Det koster ingenting ekstra å bruke dette systemet, så det er bare fordeler for deg som kunde.

Du kan til enhver tid sjekke status på dine parkeringer, med starttid, tid for avsluttet parkering, samt belastning for parkering. Det er også enkelt å hente ut kvitteringer til reiseregning og annet regnskap.

Her kan du se vår introduksjonsvideo om Sesam Sesam: