Sesam Sesam

DEFD276E-F4EC-40B1-B05F-B3E4C4E217F6Løsningen kan benyttes for å få tilgang til de over 3000 parkeringsplassene i KlosterGarasjen og ByGarasjen.

Skal du betale for parkering? Klikk her!

Når bilen er registrert og besøker parkeringsanleggene åpnes bommene automatisk ved gjenkjenning av bilens registreringsnummer. Etter utkjøring går betalingen også automatisk og kvittering blir tilgjengelig på avtaleprofilen.

Er du allerede registrert i Sesam Sesam? Da kan du logge inn på avtalen din på portal.sesam-sesam.com.

Ny bruker? Kom i gang!

For å opprette avtale må du registrere din e-post adresse, kredittkort og registreringsnummer på bilen(e) som skal kunne kjøre billettløst i ByGarasjen og KlosterGarasjen. Se www.sesam-sesam.com for hvordan komme i gang med registrering og innlogging til din avtale.

 sesamsesam

Månedsparkering i ByGarasjen

Elbiler (EB, EK, EL og EV skilt) og hydrogenbiler (HY skilt) som er registrert i Sesam Sesam vil automatisk få 50% rabatt på ordinære time- og døgnpriser i ByGarasjen, samt et pristak på kr 693,- inkl mva per kjøretøy, per kalendermåned. Etter at beløpet akkumulerer seg til kr 693,- får kjøretøyet betalingsfritak for resterende del av kalendermåned. Pristaket tilsvarer 50% av månedsprisen for et privat abonnement.

Alt du trenger å gjøre er å opprette en brukeravtale i Sesam Sesam, enten via appen i AppStore eller Google Play eller på www.sesam-sesam.com.

Merk at dette gjelder per kjøretøy, per kalendermåned og kun i ByGarasjen. Takster for lading eller andre tilleggstjenester inngår ikke i pristaket.

Spørsmål?

Les mer om tjenesten og få svar på vanlige spørsmål her.

Du kan også ta kontakt med Sesam Sesam sitt support team på epost: support@sesam-sesam.com eller telefon 53 69 94 00.

Om Sesam Sesam

Sesam Sesam er levert av Sesam Parkering AS og benyttes ved stadig flere parkeringsanlegg.

Det er enkelt å legge til og fjerne kjøretøy fra avtalen, og du kan også deaktivere avtalen om du for eksempel låner bort bilen. Det koster ingenting ekstra å bruke dette systemet, så det er bare fordeler for deg som kunde.

Du kan til enhver tid sjekke status på dine parkeringer, med starttid, tid for avsluttet parkering, samt belastning for parkering. Det er også enkelt å hente ut kvitteringer til reiseregning og regnskap.

Få en bedre parkeringsopplevelse med Sesam Sesam.

Enkel parkering. Full kontroll.