Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Nytt system for KlosterGarasjen ladesone

Fra 17. april, blir det endring i bruk av ladeplassene i KlosterGarasjen.

Dette blir nytt

Vi har installert automatisk skiltgjenkjenning i ladesonen i KlosterGarasjen. Vi bruker Sesam Single Space, som består av kamera installert i taket som leser skilt på hver enkel p-plass. Med dette nye systemet, vil vi ta betalt for bruk av ladeplassene, uten at kundene trenger å bruke en ekstra app, eller registrere tider og betaling manuelt. Ladeavgift beregnes automatisk så lenge en står parkert på en ladeplass. Timepris for lading blir kr. 12,- per time.

Dette må du gjøre

Opprett gjerne en forbruksavtale i Sesam Sesam hvis du ikke har det fra før. Dette kan komme godt med selv om du har abonnement, for eksempel dersom du skal betale for lading, eller vil ta i bruk de andre p-husene våre i sentrum. Dersom man ikke har en forbruksavtale i Sesam Sesam, vil det også være mulig å betale for lading på nett når du kommer hjem, innen 48 timer etter parkeringen ble avsluttet. Du kan også få faktura tilsendt i posten (fakturagebyr kr. 39,-).

Ved spørsmål om endringen, er du hjertelig velkommen til å ta kontakte-post, chat eller vår kundetelefon 55 56 88 70 (hverdager kl. 08:00 – 15:00).