Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Julemarked på Munkebryggen

Fra og med 27. november og hver helg til og med 20. desember, vil det være julemarked ved Skur 15 på Munkebryggen, arrangert av Havrommet i samarbeid med Bondens Marked i Bergen,  og Bærekraftige liv på Nordnes. Bergen Parkering støtter opp om dette arrangementet, og stiller deler av parkeringsarealet til disposisjon, slik at arrangørene lettere kan ivareta smittevernstiltak og ta hensyn til flyt og avstand.

For våre avtalekunder, betyr det at noen av p-plassene langs gjerdet vil være avsperret de dagene det skal være aktivitet på Munkebryggen. Vi ber derfor om å fortrinnsvis benytte p-plasser rundt Skur 14 på disse dagene. Det er som regel god kapasitet på området og vi forventer derfor ikke at det skal være rift om p-plasser på dagtid under arrangementet. Dersom noen opplever å ikke finne ledig p-plass, kan de ta kontakt med oss og vi vil kunne still alternativ p-plass til disposisjon.

BA har skrevet en sak om julemarkedet, som du kan lese her.

Sammen kan vi gi en trygg og god førjulsopplevelse til bergenserne, der alle smittevernregler er ivaretatt. Ta turen til julemarkedet, hver adventshelg fra og med 27. november.