Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

GriegGarasjen stengt i uke 14

I forbindelse med vedlikeholdsarbeid på parkeringsdekkene i GriegGarasjen, vil parkeringshuset holde stengt noen dager i mars/april.

 

Hva skjer i GriegGarasjen?

I perioden fra og med 2. april til og med 11. april, vil det pågå vedlikeholdsarbeid i hele GriegGarasjen. Ettersom arbeidet vil være omfattende, vil det ikke være mulig å benytte parkeringshuset i denne perioden. Vedlikeholdet er planlagt til påskeuken for å begrense belastningen på kundene våre, da spesielt våre avtalekunder.

 

Hva betyr det for deg som kunde?

Det vil ikke være mulig å parkere i GriegGarasjen i denne perioden. Parkeringshuset vil være avstengt. Adkomst vil være sperret ved hjelp av bom i innkjøringsfeltet fra og med 31. mars 2023, og det vil være informasjon på stedet. Vi kommer derfor til å stille erstatningsplasser til disposisjon i ByGarasjen for alle våre avtalekunder.

 

Erstatningsplasser

Alle våre abonnementskunder vil få erstatningsplasser i ByGarasjen tilsvarende deres abonnement i GriegGarasjen. Det vil si samme antall plasser og bruk, med elektronisk parkeringstillatelse med bilnummer som identifisering. Tilgang til ByGarasjen blir gitt i perioden fra og med 30. mars kl. 12:00 til og med 13. april 2023 kl. 12:00.

Vi beklager ulempen dette måtte medføre. Ta gjerne kontakt med kundeservice på telefon, e-post eller chat dersom du har noen spørsmål vedrørende dette.