Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider
Nærbilde av medaljen for Fakkeltoget 2022

Fakkeltoget på Løvstakken

Velkommen til årets Fakkeltog på Løvstakken!

Høsten i Bergen er alt annet enn kjedelig. Selv om dagene er korte, har vi mange lyspunkter å se fram til. Et av dem er Fakkeltoget på Løvstakken, en hyggelig fjelltur for både store og små som arrangeres hvert år til støtte for Kreftforeningen. Det er ingen krav om fysisk form og det er helt OK å komme uten barn. Alle som ønsker å bli med søndag 19. november er hjertelig velkommen!

Turen opp til Løvstakken starter i det mørket begynner å senke seg, og alle lysene fra byen blir synlige i skumringen. På toppen samles alle medaljeutdeling, grilling, og annet gøy. Så tennes faklene til felles tur nedover, med  servering av pizza, gløgg og pepperkaker når man kommer i mål. Der får også alle barn som deltar utdelt diplom og besøk av nissen.

En fjelltur i mørket med barn er litt utenom det vanlige, men har blitt veldig populært med tiden. Fakkeltoget på Løvstakken ble for første gang arrangert i 2014, og har siden den gang (utenom 2020 grunnet pandemien), funnet sted hvert år i slutten av november. Svært mange og spesielt barnefamilier ser på dette som en årlig og minnerik tradisjon med ekstra mening.

 

Bilde av mennesker i mørket med stjerneskudd

 

Bergen Parkering har vært stolt sponsor av arrangementet i flere år, og vi synes de har hatt en meget imponerende og inspirerende vekst i løpet av den tiden. I friluftsbyen Bergen finnes det mange ulike turer og konkurranser i løpet av året. For oss er det viktig å vise støtte til lokalaktører som jobber for en mer bærekraftig by, noe Fakkeltoget på Løvstakken er et prakteksempel på.

Bærekraft er mer enn bare klima, og det sosiale aspektet av bærekraftsarbeid fortjener oppmerksomhet. Sosial bærekraft skjer på globalt nivå, lokalt nivå og på individnivå. Bergen Parkering skal være en ansvarlig aktør i lokalsamfunnet og en positiv bidragsyter for at bykjernen kan ha en bærekraftig utvikling. Du kan lese mer om bærekraftsarbeidet vårt her.