Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Bli kjent med Bergen Parkering!

Mange har nok en oppfatning av parkeringsbransjen som en anonym og ansiktsløs bransje, og derfor vil vi introdusere menneskene bak maskineriet.

Det finnes nemlig en gjeng mennesker som jobber hele døgnet hver eneste dag i året for at du skal slippe en ekstra bekymring eller stressende moment når du kommer til Bergen sentrum med bil. Vi starter derfor serien «Bli kjent med Bergen Parkering 🙋‍♂️👋» i våre digitale kanaler, hvor du kan bli kjent med de flinke folkene bak fasaden.

Andremann ut er merkevareleder Elisa Stewart Nilberg. Hun har jobbet som merkevareleder siden 2020, og er en del ledergruppen. Vi har stilt Elisa tre spørsmål for å få et innblikk i arbeidshverdagen hennes:

Beskriv stillingen din i én setning, med maks 5 ord 📝

– «Fronte alt vi gjør»

Hva er noe du MÅ ha for å komme deg gjennom arbeidsdagen? 💡

– Iskaffe! En vane som ble anlagt under 2 år med hjemmekontor, og nå klarer jeg meg ikke uten. Heldigvis fikk vi en skikkelig digg Nespresso-maskin på kontoret i fjor, så jeg har ubegrenset tilgang på iskaffe nå 🙌

Hva gjør Bergen Parkering til en god arbeidsplass? 👋

– Kvalitet og seriøsitet. Merkevaren til Bergen Parkering er så trygg og god, at det gjør min jobb veldig givende og inspirerende. I tillegg er det et selskap som hele tiden ser mot fremtiden, og det er så klart kjempespennende å være med på den reisen.

Les mer om Bergen Parkering, hvem vi er, og hva vi gjør her.