Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Bergen Parkering overtar hos Grieghallen Parkering

Bergen Parkering AS har inngått avtale med Grieghallen Parkering AS om drift av parkeringshuset under Grieghallen fra 16. august 2021.

– Bergen Parkering AS fylte 10 år ved årsskiftet og dette er en veldig hyggelig måte å markere jubileet på, sier Trond Birkeland som er daglig leder i Bergen Parkering AS.

Parkeringshuset under Grieghallen åpnet portene i 2006 og har 413 parkeringsplasser. Øverste nivå benyttes også jevnlig av Grieghallen til arrangement som messer, konferanser og konserter. Fra parkeringshuset går man tørrskodd videre til Grieghallens mangfoldige tilbud av kulturopplevelser.

– Vi har hatt et godt samarbeid med Aimo Park (tidl. Q-Park) i 15 år, men vi ser at parkeringshuset har plass til flere kunder. Dette håper vi at samarbeidet med Bergen Parkering og innføring av Sesam Sesam-systemet kan bidra til, sier Petter Nicolay Færøvik, styreleder og daglig leder i Grieghallen Parkering AS.

Makeover

Bergen Parkering trer inn som ny leietaker og operatør i parkeringshuset, og vil innlemme garasjen i sin portefølje. Det vil si at parkeringshuset vil få ny profil og nytt navn i tråd med Bergen Parkerings merkevare: Grieg Park blir nå GriegGarasjen!

Bergen Parkerings profil gir høy gjenkjennelsesfaktor i Norges nest største by, og er godt kjent fra bl.a. ByGarasjen og KlosterGarasjen.

GriegGarasjens «makeover» innebærer også en modernisering av parkeringssystemet. De fleste har nok opplevd å stå i kø i parkeringshus som følge av utfordringer med betalingen ved bommene. Bommene skal nå bort til fordel for billettfri og bomfri parkering.

– Kundene våre får nå en mer smidig opplevelse og mindre køer, som kan oppstå på dager med stor trafikk.

Fortsetter suksessen

Med seg på laget har Bergen Parkering teknologiselskapet Hi Tech Mobility, som er best kjent for parkeringssystemet Sesam Sesam. Frode Herland, COO i Hi Tech Mobility AS er også godt fornøyd:

– Vi har hatt et godt samarbeid med Bergen Parkering over flere år. Sammen har vi hatt suksess med introduksjon og videreutvikling av Sesam Sesam-løsningen. Det er med stor glede vi sammen nå igjen kan tilby en sømløs parkeringsopplevelse også for besøkende i parkeringshuset under Grieghallen, sier han.

Avtalen med Grieghallen Parkering AS er en fortsettelse på den gode utviklingen i Bergen Parkering AS de siste årene. Selskapet har fått viktige kontrakter med blant annet Bergen Havn, Helse Bergen og Haraldsplass Diakonale Sykehus, og nå også et så viktig landemerke i bybildet som Grieghallen.

– Bergen Parkering har som mål å levere den beste og enkleste parkeringen i byen, og det ser vi nå frem til å tilby kundene i nye GriegGarasjen.