Praktisk informasjon om SolheimsGarasjen

Praktisk informasjon om SolheimsGarasjen

Avgiftstid og åpningstider

SolheimsGarasjen er åpen for parkering mot betaling alle dager kl 06:00 til 24:00. Betal enten ved billettautomat eller gjennom EasyPark. Se informasjon ved betalingsautomat på stedet.

Utenom åpningstiden er garasjeporten stengt. Ta kontakt med vårt døgnbemannet kundesenter på tlf. 55 56 88 70 eller ved å bruke calling-knappen dersom du har behov for å komme inn eller ut av garasjen utenom åpningstiden.

Høydegrense

Maks høyde er 1,8 meter.

Ladbare kjøretøy og miljørabatt

Elbiler med EL, EK og EV og hydrogenbiler HY i nummerskiltet får 50 % miljørabatt på ordinære takster . Rabatten fremkommer automatisk når man velger kjøretøygruppe “Elbil” ved valg av billett. Ved betaling via EasyPark, får man automatisk elbilrabatt ut fra kjøretøyets registreringsnummer.

Det er ingen rabatt på månedsabonnement siden dette abonnementet er knyttet til leie av en reservert plass i anleggets kjelleretasje, og ikke til et kjøretøy.

Det er 2 ladeplasser for ladbare kjøretøy på venstre side ved innkjøringen, med vanlig stikkontakt. Kjøretøy som ikke lader skal ikke okkupere ladestasjonene til parkering siden det kan hindre andre tilgang til å lade.

Tilhenger

Vi tillater ikke kjøring eller parkering med tilhenger i SolheimsGarasjen.

Moped og motorsykkel

Parkeringsvilkårene er de samme for moped og MC som for andre kjøretøy i SolheimsGarasjen. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt.

Forflytningshemmede

Kjøretøy med offentlig utstedt parkeringstillatelse for forflytningshemmede (blått p-kort) er fritatt fra betalingsplikt i dette anlegget.

Regler, lover og forskrifter

For regelverk knyttet til parkeringsvilkår se: Norpark og Parkeringsklagenemnda.