Sykkel-VM 2017

Sykkel-VM 2017

Under sykkel-VM 16. – 24. september vil det være store utfordringer for biltrafikken i Bergen. Biltrafikken blir også berørt i dagene før og etter arrangementet på grunn av rigging og rydding. Her finner du informasjon om endringer i våre parkeringsanlegg.

Du kan lese om endringer i biltrafikken på Sykkel-VM sine sider.

logo-bygarasjen

Med Bergen Busstasjon som knutepunkt i kollektivtrafikken, og store deler av sentrum stengt, er ByGarasjen parkeringsanlegget som blir tyngst påvirket. Utkjøringen i Syd (mot AdO Arena, Store Lungegårdsvann) vil være stengt under hele perioden. Vennligst benytt utkjøringsfelt på midten av anlegget.

Under sykkel-VM er avkjøring til sentrum stengt daglig i lengre perioder, i all hovedsak fra kl. 8.30 til kl. 19.00. ByGarasjen er åpen under hele sykkel-VM, men på grunn av stengte avkjørsler på innfartsårene, er fremkommeligheten og innkjørsel til ByGarasjen begrenset i stengeperioden. Ut kan man kjøre hele døgnet.

Det vil være noen reserverte plasser for taxi, utrykningskjøretøy m.m., vær derfor oppmerksom på hvor du velger å parkere.

logo-klostergarasjen

KlosterGarasjen er åpen for ut- og innkjøring hele døgnet så lenge det er ledige plasser.

logo-nordnesgarasjen

NordnesGarasjen er åpen for ut- og innkjøring under hele anleggets åpningstid (kl. 6-24) så lenge det er ledige plasser, men det er forventet at det blir mye kø inn og ut av sentrum via Møhlenpris.

logo-solheimsgarasjen

SolheimsGarasjen er åpen for ut- og innkjøring under hele anleggets åpningstid (kl. 6-24) så lenge det er ledige plasser, men påvirket når løypetraseen er stengt.

Noen plasser i SolheimsGarasjen (på bakkeplan) vil bli brukt til beboerparkering, og kapasiteten vil derfor være noe redusert. Beboere med oblat er ikke garantert plass, “førstemann til mølla”-prinsippet gjelder for alle parkerende.