Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Prisendringer fra 1. januar 2021

Styret i Bergen Parkering AS har bestemt at time- og avtaleprisene i de fleste anleggene våre skal økes fra 1.1.2021.

Daglig leder i Bergen Parkering, Trond Birkeland, begrunner økningen med at det er behov for en justering etter at prisene hadde vært uendret i fem år.
– Våre kostnader har ikke stått stille i disse fem årene, og prisene i våre parkeringshus ligger fremdeles langt under våre konkurrenter, sier han.

Birkeland legger til at Bergen Parkering er kjent med at myndighetene av hensyn til smittevern for tiden oppfordrer folk til å reise mindre kollektivt.

– Vi har også holdt igjen denne prisøkningen så lenge vi kunne. Den kunne etter planen skjedd allerede sist vår. Bergen Parkering, og særlig ByGarasjen, tilbyr fortsatt det klart billigste alternativet for den som trenger parkering i Bergen sentrum. Vi skal fortsatt være det rimelige alternativet.

Bergen Parkering har et godt samarbeid med andre aktører i Bergen sentrum om rabattordninger, blant annet to timers gratis parkering under utvalgte, store handleperioder i Bergen sentrum, som for eksempel nå under julehandelen. Hos Bergen Kino får kundene 40 % rabatt på parkeringen om de kjøper kinobilletten via Bergen Kino sin app.

– Fra nyttår øker vi denne rabatten til 50 %. Disse gode samarbeidene vil vi fortsette med, forteller Birkeland videre.

For en detaljert oversikt over endringer på timepris, sjekk anleggssidene våre.

For en detaljert oversikt over endringer på avtalepris, sjekk avtalevilkårene våre.