Chatten er stengt.
Sjekk våre åpningstider

Nøstetorget ute (Jekteviken)

Nøstetorget er uteområdet ved Hurtigruteterminalen. Området er åpent for parkering mot betaling alle dager kl 00:00 til 24:00. Betaling skjer før du forlater kjøretøyet, enten på automat eller i app.

Månedspris: 1 565,-

32,- pr. time

easypark

Hvordan betale for parkeringen

App

Betaling skjer før du forlater kjøretøyet, enten på automat eller i app. Ved Nøstetorget kan du betale for parkeringen med EasyPark. Bruk takstgruppe 6020.

Last ned EasyPark via Google Play eller i App Store.

De fleste p-plassene er forbeholdt kunder med abonnement eller særskilt tillatelse. Følg skilting på stedet for nærmere anvisning.

Betalingsautomat

Betalingsautomaten er på utsiden av det store parkeringshuset, mot østsiden. Der kan du betale med kort eller mynt. Husk å legge billetten godt synlig i frontruten før du forlater kjøretøyet.

De fleste p-plassene er forbeholdt kunder med abonnement eller særskilt tillatelse. Følg skilting på stedet for nærmere anvisning.

Åpningstider: Døgnåpent

Maks p-tid: 5 timer

Månedspris: 1 565,-

Minstetakst: 30 min

Nøstegaten 30

Abonnement

Abonnement kan startes hele året og faktureres forskuddsvis hver måned. Oppsigelsesfrist er én (1) kalendermåned regnet fra utløpet av den måneden vi mottar oppsigelse. Månedspris: 1 565,- inkl. mva. pr. mnd.

Bestill abonnement

Moped og motorsykkel

Mopeder og motorsykler (tohjulte og firehjulte) er ikke fritatt for betalingsplikt på Nøstetorget. Ordinære parkeringsvilkår gjelder. Parkering utenom oppmerket felt er ikke tillatt.

Parkeringsvilkår

Vilkår for parkering er skiltet ved betalingsautomaten. Brudd på vilkår vil kunne medføre kontrollsanksjon. Du finner også kopi av parkeringsvilkårene her (PDF).

Elbil og ladepunkter

Ordinære parkeringsvilkår og priser gjelder for elbiler på Nøstetorget. Det er to ladepunkter for elbil ved inngangen til Hurtigruteterminalen. Begge ladepunktene har ladeplikt, det vil si man må være tilkoblet ladepunktet for å parkere på plassene. Legg merke til at ordinær parkeringsavgift må betales enten ved betalingsautomaten eller via appen EasyPark.

Forflytningshemmede

Besøkende med parkeringstillatelse for forflytningshemmede er ikke fritatt for betalingsplikt. Det er noen reserverte HC-plasser på Nøstetorget, begge ved inngangen til Hurtigruteterminalen. Fører med offentlig utstedt parkeringstillatelse for forflytningshemmede plikter å følge vilkårene for parkering, herunder også betalingsplikt.